Ви увійшли як ГістьВітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів

Переглядів: 213 | Додав: SergeyV | Дата: 12.01.2021 | Коментарі (0)

Переглядів: 206 | Додав: SergeyV | Дата: 12.01.2021 | Коментарі (0)

Шановні батьки, згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів, з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-coV-2», відповідно до наказу департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради від 18.12.2020 №835 «Про роботу закладів освіти в умовах карантину», на підставі рішення Педагогічної ради № 9 від 30.12.2020 року, затвердженого наказом директора по Черкаській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №20 від 04.01.2020 року №1, освітній процес з 11 січня 2021 року по 24 січня 2021 року проводяться з використанням технологій дистанційного навчання відповідно до Положення про дистанційну форму здобуття повної загальної середньої освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 08.09.2020 № 1115.
Графік роботи на час обмежувальних заходів зберігається у відповідності до затвердженого на початку навчального року. Зв’язок, спілкування між учасниками освітнього процесу організовано на освітній платформі G Suite for  Education, а саме Google Classroom.

Переглядів: 200 | Додав: SergeyV | Дата: 12.01.2021 | Коментарі (0)

Черкаська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №20 вітає всіх з Новим роком та Різдвом Христовим!  Хай казка буде за вікном і в душі. Хай щастя в серці буде і буде успіх всюди. Хай радості буде багато. З Різдвом Христовим, зі святом!

Переглядів: 199 | Додав: SergeyV | Дата: 06.01.2021 | Коментарі (0)

У 2020 році керівники творчих колективів Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №20 мали далекоглядні плани на участь у різноманітних Міжнародних конкурсах. У реаліях сьогодення подорожі, на жаль, довелось скасувати… Але це не зупинило бажання юних артистів та їх наставників  отримати омріяну перемогу у конкурсах, до яких вони ретельно готувались! 
Отже, 15 грудня 2020 року у Міжнародному дистанційному фестивалі мистецтв «Золоте руно» у м. Батумі (Грузія) вокальний ансамбль «Горицвіт» (керівник Юлія Волчо) посів І місце, а Народний хореографічний ансамбль «Надія» (керівник Оксана Дейнега) І та 2 ІІ-х місця!
У Міжнародному багатожанровому дистанційному конкурсі «Зимова мелодія», який відбувся 27 грудня 2020 року у Братиславі (Словакія), наші творчі колективи зібрали низку перемог:
- Народна вокальна студія «Беліссімо» (керівник Наталія Висоцька) – 3 І-х місця і 2 ІІ-х;
- Зразковий духовий оркестр (керівник Володимир Щуляка) – 3 ІІІ-х місця;
- Ансамбль домристів «Фантазія» (керівник Людмила Агасімова) – ІІІ місце;
- Інструментальний дует: саксофон і фортепіано (керівники  Оксана Неверковець та Володимир Щуляка) – ІІІ місце.
29 грудня 2020 року Народна вокальна студія «Беліссімо» під керівництвом Наталіїї Висоцької взяла участь у дистанційному конкурсі «Різдвяні мелодії» (Берлін, Німеччина) і вибороли Гран-Прі та І місце.
Вітаємо вас, наші зірочки! Віримо, що ви зможете подолати будь-які творчі вершини! 

Переглядів: 232 | Додав: SergeyV | Дата: 05.01.2021 | Коментарі (0)

17 грудня 2020 року, утретє за 2020-2021 навчальний рік пройшла відео конференція на тему «Свобода переконань» на міжнародній платформі Generation Global. Її учасниками стали учні 9, 11 гум. та 11-А  класів.
10 грудня учні 7-Б, 9-А та 9-Б були учасниками відео конференції Generation Global з теми «Цінності та віра».  
«Мир та примирення» - це тема відео конференції, яка пройшла 13 листопада за участі учнів 9-11 класів нашої школи та ліцею №9 м.Одеси. 
Ціллю відеоконференцій було навчити учнів обговорювати проблему та ставити запитання, погоджуватися - не погоджуватися з думкою опонента, наводити приклади, вчитися спілкуватися без допомоги вчителів та фесилітатора, вільно висловлювати свою думку, допомогти старшокласникам створити систему цінностей, потрібних їм для успішної інтеграції в сучасне суспільство. На жаль, сучасне молоде покоління не часто задумається над важливими питаннями нашого сьогодення. Тож саме такі відео зустрічі з однолітками зароджують цікавість та суттєво змінюють ставлення  до себе, інших людей, світу вцілому. Чи це легко? Звичайно, що ні! Адже умова відео конференцій Generation Global не зачіпати політику та релігію. 
Та все ж наші учні справжні молодці, які гідно представили нашу рідну школу на міжнародному рівні, адже за конференцією спостерігають представники інституту Тоні Блера (Британія)! Чи був це справжній діалог з аргументами та контраргументами? Звісно. Початок ми вже зробили і далі буде…. Учні із з нетерпінням чекають наступної теми та нових співрозмовників!

Переглядів: 201 | Додав: SergeyV | Дата: 05.01.2021 | Коментарі (0)

Левченко Альона Василівна, учитель початкових класів Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №20, успішно пройшла сертифікацію педагогічних працівників – зовнішнє оцінювання професійних компетентностей, що здійснювалося шляхом незалежного тестування, самооцінювання та вивчення практичного досвіду роботи.
Вітаємо! Зичимо успіхів на педагогічній ниві.


 

Переглядів: 231 | Додав: SergeyV | Дата: 16.12.2020 | Коментарі (0)

Вітаємо переможців ІІ (міського) етапу конкурсів та олімпіад з базових дисциплін!
    Цьогоріч через запровадження карантинних заходів олімпіади та конкурси проходять у дещо новому форматі. Уже відбулися міські  етапи  Міжнародного мовно-літертурного конкурсу  імені Т.Г. Шевченка, Міжнародного конкурсу з української мови ім. Петра Яцика, ІІ етап олімпіад з хімії, іноземних мов, географії, математики, біології.  Наразі оприлюдено офіційні результати деяких змагань. Щиро вітаємо наших переможців та їхніх наставників.
    Міжнародний мовно-літературний конкурс ім. Т.Г. Шевченка:
ІІ місце - Пісна Емілія, 8 гум. клас – учитель Заїка Ольга Василівна;
ІІ місце - Іщенко Юлія, 10 гум. клас – учитель Миколенко Тетяна Олександрівна.
    Міжнародний конкурс з української мови ім. П. Яцика:
І місце - Мінкарська Заміра, 3-інт. Клас – учитель Непритворна Тетяна Миколаївна;
ІІІ місце - Вдовенко Владислав, 4-В клас – учитель  Озірна Ірина Іванівна;
ІІІ місце - Кунєцова Марія, 5-А клас – учитель Заїка Ольга Василівна;
ІІІ місце - Крищук Ірина, 7-А – клас – учитель Гузь Ірина Миколаївна;
ІІІ місце - Пісна Емілія, 8 гум. клас – учитель Заїка Ольга Василівна;
ІІІ місце - Іщенко Юлія, 10 гум. клас – учитель Миколенко Тетяна Олександрівна.
    Олімпіада з географії:
ІІ місце - Петухова Поліна, 8 гум. клас – учитель Майоренко Ірина Олексіївна;
ІІІ місце - Ващенко Юлія, 9-Б клас– учитель Майоренко Ірина Олексіївна;
ІІІ місце - Жицький Сергій, 11 гум. клас– учитель Майоренко Ірина Олексіївна;

Переглядів: 260 | Додав: SergeyV | Дата: 11.12.2020 | Коментарі (0)

Реалії сьогодення вже змінили та продовжують змінювати наше життя. Ми звикаємо до нових форм роботи, навчання та спілкування. А юні артисти Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 20 опановують уміння брати участь та перемагати в онлайн конкурсах та проектах!
Нещодавно творчі колективи нашої школи взяли участь у Міжнародному багатожанровому онлайн конкурсі  JISKRA, який відбувся 8 листопада 2020 року у Празі (Чехія) та зібрали багатий на перемоги врожай:
- Зразковий оркестр народних інструментів під керівництвом         Ганжі А.В. та Ганжі В.В. – лауреат І ступеню;
- Народний хореографічний ансамбль «Надія» під керівництвом Дейнеги О.В. – лауреат І та лауреат ІІ ступенів;
-  вокальний ансамбль «Горицвіт» - керівник Волчо Ю.Є.  – лауреат І ступеню!
15 листопада 2020 року Зразковий оркестр народних інструментів (керівники Ганжа А.В. та Ганжа В.В.) виборов Диплом І ступеня у Міжнародному дитячо-юнацькому мистецькому конкурсі CYBERART VІІ EDITION (Чехія, Прага).
Для наших юних артистів дуже важливо ділитись результатами своєї кропіткої праці, пропагувати творчі вміння та досвід, і не менш важливо отримувати за це заслужені нагороди. Бажаємо їм та їхнім наставникам натхнення на нові перемоги!


Переглядів: 200 | Додав: SergeyV | Дата: 11.12.2020 | Коментарі (0)

Шановна громадо! У нас буде сучасне баскетбольне поле. Ми посіли третє місце з 116 учасників, що подали проекти до Громадського бюджету -2020. Це було складно, адже голосування відбувалося тільки онлайн. Дякуємо всім і кожному, хто долучився до нашої перемоги! Дякуємо натхненим педагогам, дивовижним дітям та їх фантастично позитивним та небайдужим батькам, а також усім, хто підтримав нас. Разом – ми команда!!! Тримаючись разом ми підкоримо ще не одну вершину!

Переглядів: 198 | Додав: SergeyV | Дата: 03.12.2020 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 63 64 »