Ви увійшли як ГістьВітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів

Сьогодні, 9 березня, надзвичайно важливий день для кожного українця - 208 річниця народження Тараса Григоровича Шевченка.
Незламний  дух поета проглядається в кожному рядку його поезії, від самого дитинства зрощує в кожному з нас справжнього громадянина та патріота своєї країни.
День народження Великого Кобзаря вже давно став масштабним національним святом для всього українського народу і ніякий ворог не затьмарить його!
 

Переглядів: 144 | Додав: SergeyV | Дата: 09.03.2022 | Коментарі (0)

У зв’язку із  введенням відповідно до Указу Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 воєнного стану  на території України,  враховуючи  лист  Міністерства   освіти   і   науки України від 25.02.2022 № 1/3276-22  «Про організацію освітнього процесу», з метою убезпечення всіх учасників освітнього процесу департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради, припинено освітній процес у Черкаській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №20 та оголошено канікули на два тижні у період з 28 лютого 2022 року по 12 березня 2022 року.

Переглядів: 177 | Додав: SergeyV | Дата: 28.02.2022 | Коментарі (0)

Вітаємо Орлову Поліну, призерку ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання!
12 лютого 2022 року відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання (обслуговуючі види праці) для учнів 8-11 класів.  Олімпіада проходитила в онлайн-режимі у два тури: теоретичний – тестування і практичний – виконання практичної роботи у майстерні. Учениця 9-Г класу Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №20 Орлова Поліна показала глибокі знання з предмету, неабияку майстерність та творчість і посіла почесне ІІ місце. 
Вітаємо нашу призерку та її наставницю Миронюк Катерину Валентинівну, бажаємо творчого натхнення для нових перемог.

Переглядів: 152 | Додав: SergeyV | Дата: 22.02.2022 | Коментарі (0)

Зразковий оркестр народних інструментів Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 20 взяв участь у Міжнародному багатожанровому онлайн фестивалі-конкурсі «Bolgarian Art games» (Варна. Болгарія) та здобув заслужену перемогу – Диплом лауреата І ступеня. Вітаємо талановитих й працьовитих учнів, педагогів та керівника оркестру Андрія Ганжу! Наснаги вам на подальші успіхи!

Переглядів: 156 | Додав: SergeyV | Дата: 18.02.2022 | Коментарі (0)

16 лютого 2022 року Пилипенко Станіслав Григорович, учитель Захисту України Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №20, разом з іншими педагогами нашого міста пройшов навчання на базі військової кафедри Черкаського національного університету ім.. Б.Хмельницького. Зустріч відкрив ректор ЧНУ Черевко О.В., який ознайомив з ситуацією в країні та підкреслив значення єднання нації в умовах загострення воєнно-політичної ситуації. Викладачі військової кафедри провели заняття на тему «Порядок дій під час ускладнення воєнно-політичної обстановки» та відповіли на ряд актуальних питань.
Надалі Станіслав Григорович планує поділитися набутим досвідом і провести навчання та тренування для вчителів школи та учнів старших класів.
 

Переглядів: 141 | Додав: SergeyV | Дата: 18.02.2022 | Коментарі (0)

Зовнішні та внутрішні виклики, що постали сьогодні перед Україною, змушують кожного громадянина замислитися про майбутнє своєї держави, згадати, що ми єдина нація, з унікальною історією, культурою, мовою… 
З метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску Президент України Володимир Зеленський оголосив 16 лютого 2022 року Днем єднання. Глава держави підписав відповідний указ № 53/2022.
Цього дня ми підіймемо національний прапор, виконаємо Гімн України, покажемо світові свою єдність, згуртованість та прагнення до свободи. 
 

Переглядів: 151 | Додав: SergeyV | Дата: 15.02.2022 | Коментарі (0)

Новий склад ансамблю баяністів Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №20 Черкаської міської ради здобув свою першу перемогу! Хлопці під керівництвом Андрія Ганжі підкорили сцену ХІV Міжнародного багатожанрового фестивалю-конкурсу Пори року в Одесі «Зимові візерунки» - 2022. Учасники ансамблю отримали досвід участі в конкурсі, море вражень, позитивні емоції та величезне задоволення від того, що вперше в такому складі вибороли І місце! Крім того, діти разом із учителем скористалися нагодою відвідати визначні місця Одеси, прогулятися її незабутніми вулицями, відчути чарівність цього особливого міста.

 

Переглядів: 159 | Додав: SergeyV | Дата: 15.02.2022 | Коментарі (0)

Степаненко Неллі, учениця 10-Г класу Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №20, виборола І місце на ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської олімпіади з історії і буде представляти Черкащину на всеукраїнському рівні. Ми щиро вітаємо ученицю та її наставницю Бевзу Ю.В., бажаємо нових перемог.

Переглядів: 156 | Додав: SergeyV | Дата: 02.02.2022 | Коментарі (0)

Бренд міста – це стратегія підвищення його конкурентоспроможності, те, що ми розповідаємо про свою територію, те, що інші кажуть чи асоціюють з містом та його історією. Створення бренду міста є комплексом різноманітних заходів, а одним із найважливіших є розробка іміджевої стратегії, для чого утворюється спеціальна Робоча група.
Департамент освіти та гуманітарної політики продовжує роботу над розробкою бренду Черкас і запрошує кожного жителя міста стати частиною цього важливого процесу.
Для того, щоб приєднатись до розробки Іміджевої стратегії міста Черкаси та Робочої групи, необхідно заповнити анкету за посиланням: https://airtable.com/shrt1yzaaWlXWydAr
Окрім цього, департамент запускає сайт, на якому можна ознайомитись із етапами розробки бренду Черкас, новинами всіх етапів брендування, зареєструватись до складу Робочої групи, запропонувати свій варіант слогану міста. 
На сайті також є коротка інформація про історію міста, його головні туристичні магніти, цікаві факти про Черкаси, фотогалерея тощо. 
Запрошуємо відвідати сайт і активно долучатись до процесу брендування: https://cherkasy-promo.com/

З повагою Александра Полянська!
 

Переглядів: 177 | Додав: SergeyV | Дата: 18.01.2022 | Коментарі (0)

Міністерство освіти і науки інформує, що реєстрація для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні триватиме з 5 січня до 22 січня 2022 р. Для зареєстрованих учасників будуть створені інформаційні сторінки, на яких до 10 березня буде розміщено інформацію про час і місце проходження пробного ЗНО, а згодом – результати тестування.
Пробне ЗНО відбудеться:
– 19 березня – з української мови, української мови і літератури;
– 26 березня – з історії України, математики, математики (завдання рівня стандарту), біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов.
У день проведення пробного тестування учасник може скласти тест з одного навчального предмета.
Для отримання результатів кожному учаснику потрібно буде занести свої відповіді до спеціального сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання» у такі терміни:
– 19-21 березня – з української мови, української мови і літератури;
– 26-28 березня – з історії України, математики, математики (завдання рівня стандарту),  біології,  географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов.
Результати тестування з української мови, української мови і літератури будуть оприлюднені на інформаційних сторінках учасників 25 березня, з інших предметів – 1 квітня.
Вартість пробного ЗНО різниться за регіонами – від 213 до 309 грн, зареєструватися на яке можна на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

Переглядів: 177 | Додав: SergeyV | Дата: 18.01.2022 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 ... 63 64 »