Ви увійшли як ГістьВітаю Вас, Гість
Головна » 2022 » Січень » 18 » Реєстрація на пробне ЗНО-2022 триватиме до 22 січня
15:51
Реєстрація на пробне ЗНО-2022 триватиме до 22 січня

Міністерство освіти і науки інформує, що реєстрація для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні триватиме з 5 січня до 22 січня 2022 р. Для зареєстрованих учасників будуть створені інформаційні сторінки, на яких до 10 березня буде розміщено інформацію про час і місце проходження пробного ЗНО, а згодом – результати тестування.
Пробне ЗНО відбудеться:
– 19 березня – з української мови, української мови і літератури;
– 26 березня – з історії України, математики, математики (завдання рівня стандарту), біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов.
У день проведення пробного тестування учасник може скласти тест з одного навчального предмета.
Для отримання результатів кожному учаснику потрібно буде занести свої відповіді до спеціального сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання» у такі терміни:
– 19-21 березня – з української мови, української мови і літератури;
– 26-28 березня – з історії України, математики, математики (завдання рівня стандарту),  біології,  географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов.
Результати тестування з української мови, української мови і літератури будуть оприлюднені на інформаційних сторінках учасників 25 березня, з інших предметів – 1 квітня.
Вартість пробного ЗНО різниться за регіонами – від 213 до 309 грн, зареєструватися на яке можна на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

Переглядів: 168 | Додав: SergeyV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: