Ви увійшли як ГістьВітаю Вас, Гість
Головна » 2022 » Січень » 18

Бренд міста – це стратегія підвищення його конкурентоспроможності, те, що ми розповідаємо про свою територію, те, що інші кажуть чи асоціюють з містом та його історією. Створення бренду міста є комплексом різноманітних заходів, а одним із найважливіших є розробка іміджевої стратегії, для чого утворюється спеціальна Робоча група.
Департамент освіти та гуманітарної політики продовжує роботу над розробкою бренду Черкас і запрошує кожного жителя міста стати частиною цього важливого процесу.
Для того, щоб приєднатись до розробки Іміджевої стратегії міста Черкаси та Робочої групи, необхідно заповнити анкету за посиланням: https://airtable.com/shrt1yzaaWlXWydAr
Окрім цього, департамент запускає сайт, на якому можна ознайомитись із етапами розробки бренду Черкас, новинами всіх етапів брендування, зареєструватись до складу Робочої групи, запропонувати свій варіант слогану міста. 
На сайті також є коротка інформація про історію міста, його головні туристичні магніти, цікаві факти про Черкаси, фотогалерея тощо. 
Запрошуємо відвідати сайт і активно долучатись до процесу брендування: https://cherkasy-promo.com/

З повагою Александра Полянська!
 

Переглядів: 177 | Додав: SergeyV | Дата: 18.01.2022 | Коментарі (0)

Міністерство освіти і науки інформує, що реєстрація для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні триватиме з 5 січня до 22 січня 2022 р. Для зареєстрованих учасників будуть створені інформаційні сторінки, на яких до 10 березня буде розміщено інформацію про час і місце проходження пробного ЗНО, а згодом – результати тестування.
Пробне ЗНО відбудеться:
– 19 березня – з української мови, української мови і літератури;
– 26 березня – з історії України, математики, математики (завдання рівня стандарту), біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов.
У день проведення пробного тестування учасник може скласти тест з одного навчального предмета.
Для отримання результатів кожному учаснику потрібно буде занести свої відповіді до спеціального сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання» у такі терміни:
– 19-21 березня – з української мови, української мови і літератури;
– 26-28 березня – з історії України, математики, математики (завдання рівня стандарту),  біології,  географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов.
Результати тестування з української мови, української мови і літератури будуть оприлюднені на інформаційних сторінках учасників 25 березня, з інших предметів – 1 квітня.
Вартість пробного ЗНО різниться за регіонами – від 213 до 309 грн, зареєструватися на яке можна на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

Переглядів: 179 | Додав: SergeyV | Дата: 18.01.2022 | Коментарі (0)