Ви увійшли як ГістьВітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів

COVID-19 змінив життя всієї планети, а отже, і життя нашої шкільної  родини.   
Ми так  засумували за дитячим гомоном у шкільних коридорах, цікавими змістовними уроками, за  допитливими чомучками, репетиціями шкільних творчих колективів.
До початку навчального року залишилося 4 дні. Головне завдання 2020-2021н.р.  –  дотримання  санітарно-епідеміологічних вимог під час організації  та здійснення освітнього процесу. У закладі затверджений Тимчасовий порядок організації освітнього процесу під час карантину. Посилання 
Наголошуємо, що дотримання цього порядку всіма учасниками освітнього процесу мінімізує ризик передачі коронавірусної інфекції.

Школа готова до прийому учнів: 
вхід/вихід – потік учнів  розподілено на чотири окремих входи;
• рух учнів по коридорах упорядковано;
• організовано зонування території початкової,  середньої та старшої школи;
• визначено різний час початку занять для молодших та старших школярів;
• проведення щоденних ранкових хвилинок здоров’я;
• заняття з окремих предметів будуть проводитися на відкритому повітрі;
• графік харчування  складено з  дотриманням карантинних вимог;
• у закладі розміщено інструкції (інфографіка) щодо миття та обробки рук.
• організовано щоденний контроль за виконанням санітарно-епідемічних заходів. 

Шановні батьки, тільки разом ми  створимо максимально безпечне середовище для всіх учасників освітнього процесу. Просимо вашої підтримки у дотриманні вимог, задекларованих у постанові  МОЗ №50 від 22.08.20., а саме :
Вхід у школу батьків та інших членів родини ЗАБОРОНЕНО.
• Спілкування педагогів з батьками переведено в дистанційний режим.

Просимо вас: 
• обговорити з дітьми правила поведінки під час карантину, правила носіння маски та користування антисептичними засобами;
• щоранку проводити термометрію родини;
• заходити до приміщення школи (за крайньої необхідності) тільки з дозволу адміністрації, після проведення термометрії;
• під час передачі дітей (1, 2 кл.) класоводу дотримуватися правил дистанціювання та використовувати засоби  індивідуального захисту;
• інформувати класних керівників про ознаки гострих респіраторних захворювань у своїх дітей;
• не відправляти до школи хворих дітей, про що інформувати класних керівників;
• обов’язково звертатися при виявленні симптомів хвороби до сімейного лікаря. 

Щиро бажаємо здоров’я.  З повагою адміністрація школи.

Переглядів: 334 | Додав: SergeyV | Дата: 27.08.2020 | Коментарі (0)

Переглядів: 412 | Додав: SergeyV | Дата: 01.07.2020 | Коментарі (2)

Особливо тепло згадуємо тих, хто своїми знаннями, наполегливістю, працею і талантом примножував добру славу рідної школи в місті, області, Україні.

Переглядів: 283 | Додав: SergeyV | Дата: 09.06.2020 | Коментарі (0)

Вітаємо наших педагогів - переможців у ХХV обласній виставці «Іноваційний пошук освітян Черкащини».  Дипломами ІІ ступеня за представлені на виставку змістовні, цікаві та корисні методичні матеріали, нагороджено (Наказ ЧОІОПОПП від 29.02.2020 № 71/01-06):
- Суботу І.В. «Мистецтво. Інтегрований курс для 2 класу закладів загальної середньої освіти. Розробки уроків»; 
- Жарко О.Ф. (у складі творчої групи) методичний посібник «Квест як інструментарій для інтерактивного наповнення»;
- Кисіль В.О., Непритворну Т.М (у складі творчої групи) навчально-методичний посібник «Чарівні перетворення. «Я досліджую світ». 3 клас».
Дипломом ІІІ ступеня за представлений на виставку посібник, у якому розміщені матеріали про особливості вокально-хорової роботи з учнями різних вікових категорій нагороджено (Наказ ЧОІОПОПП від 29.02.2020 № 71/01-06)
Андрущенко Л.І., Волчо Ю.Є. «Розвиток творчих здібностей учнів як запорука їхньої успішної соціалізації у дорослому житті» (із досвіду роботи). 
Бажаємо успіхів у подальшому інноваційному освітянському пошуку. 

Переглядів: 283 | Додав: SergeyV | Дата: 06.06.2020 | Коментарі (0)

  Сьогодні в нас радісне і хвилююче  свято Останнього дзвоника! Він продзвенить, символізуючи  завершення навчального  року, і покличе в нове, захопливе життя наших випускників.  
  Останній дзвоник! Скільки спогадів і думок, радості й смутку навіює він… Які ніжні почуття охоплюють душу!  Кожен із нас вкладає в це свято свої сподівання та мрії на майбутнє.

  Із напутнім словом до вас звертаються міський голова Анатолій Бондаренко та директор департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Сергій Воронов.
  Карантин вніс зміни в наше життя. Усі разом, шкільною родиною,  ми впоралися з викликом часу – організацією дистанційного навчання. І сьогодні навчальний рік ми закінчуємо незвично.
  Щиросердні вітання вам передають директор школи Людмила Кіта, ваші педагоги, однокласники, батьки.
  Особливо тепло згадуємо тих, для кого цей день – перша сходинка у самостійне життя, – випускників 2020 року. Наша школа дала вам не лише знання, а й можливість розвиватися творчо, розкрити свої здібності й таланти, побачити чудовий світ мистецтва.

Переглядів: 370 | Додав: SergeyV | Дата: 29.05.2020 | Коментарі (0)

Черкаська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №20 оголошує набір учнів у 1-й клас на 2020-2021 навчальний рік

Прийом документів для зарахування учнів до першого класу 2020-2021 навчального року здійснюватиметься з 01червня по 31 червня 2020 року
Перелік документів, які необхідно подати (за переліком, визначеним пунктом 4 розділу І Порядку зарахування, відрахування та переведення учнівдо державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 16 квітня 2018 року № 367):
1. Заява одного з батьків дитини про зарахування дитини до школи
    Заява до 1 класу НУШ 2020
    Заява в Інтелект 2020
2. Документ, що підтверджує особу заявника.
3. Документ, що підтверджує місце проживання дитини чи одного з її батьків (копія).
4. Свідоцтво про народження дитини (копія).
5. Ксерокопії медичних довідок (форми №086-1/о та 063/о).
6. Згода на збір та обробку персональних даних.
    Докладніше про медогляди

Для попереднього запису, звертайтесь за номерами телефонів:  +380 (472) 64-94-22 та  +380 (472) 64-82-50
У 2020-2021 навчальному році буде сформовано три перші класи: два за програмами НУШ, програма під керівництвом Р.Б. Шияна та один науково-педагогічного проекту “Інтелект України”
Проморолік про проект «Інтелект України»


Територія обслуговування Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 20 Черкаської міської ради Черкаської області:

вул. Самійла Кішки (нп) від вул. Анатолія Лупиноса до вул. Молоткова
вул. Садова (п) від вул. Гуржіївської до вул. Чорновола
вул. Чорновола (нп) від вул. Садової до вул. Нарбутівської
вул. Нарбутівська (п) від вул. Чорновола до вул. Різдвяної
вул. Різдвяна (п) від вул. Нарбутівської до вул. Гетьмана Сагайдачного
вул. Гуржіївська (нп) від вул. Молоткова до вул. Садової
вул. Гетьмана Сагайдачного (нп) від вул. Різдвяної до вул. Різдвяної
вул. Різдвяна (п) від вул. Гетьмана Сагайдачного до вул. Анатолія Лупиноса
вул. Анатолія Лупиноса (нп) від вул. Самійла Кішки до вул. Різдвяної

 

Переглядів: 301 | Додав: SergeyV | Дата: 27.05.2020 | Коментарі (0)

Ми наближаємося до завершення 2019-2020 навчального року. Система освіти опинилася в умовах надзвичайно жорстких карантинних заходів. Дистанційне навчання стало викликом для нас усіх: учителів, дітей, батьків. Значна частина педагогів успішно опанувала нові навички для забезпечення неперервності освітнього процесу, освоївши онлайн сервіси для дистанційного навчання. Основним інструментом налагодження співпраці з учнями та батьками нашої школи стали платформи ОШкола та Google Classroom. З метою зацікавлення здобувачів освіти, урізноманітнення форм і методів роботи, налагодження зворотнього зв’язку педагоги використовують власні блоги, сайти, месенджер Viber, платформу Google Forms, веб-сервіс Zoom, освітні  портали "На урок", Gios,  Classtime. 
Дякуємо батькам, які стали нашими союзниками у налагоджені дистанційного навчання, змогли у стислі терміни забезпечити дітей необхідними умовами та технічними ресурсами, підтримують їх (дітей) та педагогів у цьому незвичайному освітньому процесі.
Попереду ще цілий місяць навчання, а далі завершення 2019-2020 навчального року. Згідно з рекомендаціями Міністерства освіти і науки України (лист МОН України від № 1/9-213 від 16 квітня 2020 року) структура навчального року залишається незмінною і останнім днем навчання буде 29 травня.
Оцінки за ІІ семестр учні отримають з урахуванням результатів очного навчання у січні – березні 2020 року та результатів дистанційного навчання під час карантину. 
Усі учні 1-8-х та 10-х класів будуть переведені до наступних класів. Копії табелів навчальних досягнень учнів, які планують продовжувати навчання у нашому закладі, будуть надіслані електронною поштою. Оригінали документів школярі отримають у вересні 2020/21 навчального року.
Учні 4-х та 9-х класів звільнені від ДПА (наказ МОН України від 30 березня 2020 р. № 463). Оформлення свідоцтв про здобуття базової середньої освіти для випускників 9-х класів рекомендовано завершити до 15 червня. Їх видача буде здійснена з урахуванням необхідності дотримання протиепідеміологічних вимог.
Шановні наші випускники, ми розуміємо, що Ви опинилися у найскладнішій ситуації. ЗНО відбудеться за будь-яких умов. Термін його проведення буде залежати від тривалості карантину. Наші педагоги намагаються максимально надати Вам кваліфіковану допомогу у підготовці до іспитів дистанційно. Крім того, щоденно Ютуб-канал МОН,  українські телеканали  транслюють уроки з підготовки до ЗНО. 
Будьте здорові, бережіть себе!

Переглядів: 418 | Додав: SergeyV | Дата: 30.04.2020 | Коментарі (0)

Вітаємо з Днем Народження Араіка Рафіковича Мкртчяна! Нашого доброго друга, прекрасну людину з відкритим серцем! Дорогий Араік Рафікович, Многая Літа Вам! Прихильної долі! Любові і душевного тепла рідних і друзів! Удачі в усіх Ваших справах! Завжди вдячна Вам Черкаська спеціалізована школа І - ІІІ ступенів № 20.

Переглядів: 314 | Додав: SergeyV | Дата: 27.03.2020 | Коментарі (0)

Департамент освіти і науки Черкаської облдержадміністрації спільно з  КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» пропонує рекомендації щодо організації дистанційного навчання під час карантину. http://oipopp.ed-sp.net/?q=node/48002

Переглядів: 383 | Додав: SergeyV | Дата: 13.03.2020 | Коментарі (0)

Виконавчий комітет проголосував за введення в усіх навчальних закладах міста Черкаси тритижневого карантину через загрозу коронавірусу. Він триватиме з 12 березня по 3 квітня 2020 року. Наразі усі діти проінструктовані учителями з питань безпеки життєдіяльності та передаються під особисту відповідальність батьків.
Детальніша інформація буде розміщена пізніше. Слідкуйте за повідомленнями сайту.
 

Переглядів: 332 | Додав: SergeyV | Дата: 13.03.2020 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 63 64 »