Ви увійшли як ГістьВітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів

Шановні учасники освітнього процесу, завтра, 12.05.2021 року, учні 5-11 класів повертаються до школи на навчання у звичайному режимі з дотриманням усіх карантинних обмежень. 
Просимо батьків вранці проводити моніторинг стану здоров’я учнів. При наявності симптомів вірусної інфекції (температура, нежить, кашель тощо) залишати дітей  вдома та звертатися до сімейного лікаря. 
Бажаємо всім здоров’я!

Переглядів: 189 | Додав: SergeyV | Дата: 11.05.2021 | Коментарі (0)

Друга світова війна стала найбільш кривавою в історії людства. Україна вшановує пам’ять кожного, хто боровся з ворогом. 
Учні Черкаської спеціалізованої школи № 20 активно долучилися до відзначення Дня пам’яті  та примирення, перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Діти підготували зворушливі  родинні історії, створили відеоролики про своїх прадідів, які героїчно пройшли шляхами війни або віддали життя, захищаючи рідну землю.   Щиро вдячні батькам, які підтримали своїх дітей у цій добрій справі. Виховують їх справжніми патріотами на прикладах героїчного минулого пращурів.
 Пам’ятаємо:  яким страшним лихом для українців була війна. Не забуваємо: той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам’ять робить нас сильнішими. Вона – запорука того, що в майбутньому подібна трагедія не повториться.

Переглядів: 190 | Додав: SergeyV | Дата: 08.05.2021 | Коментарі (0)

Народна вокальна студія «Беліссімо» Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 20 радіє своїм новим перемогам! Два перших й два других місця в Міжнародних конкурсах у Iталії –  «Racconto Di Primavera м. Равенна, та у Іспанії – «Golden Talents Of Madrid» м. Мадрид. Щиро вітаємо учасників колективу і солістку Адель Шірінову! 

Переглядів: 214 | Додав: SergeyV | Дата: 27.04.2021 | Коментарі (0)

Іноді серед сірої метушні буднів і напруженої праці хочеться чогось незвичайного. Саме з цією метою було проведено Кольоровий тиждень в початковій школі з 19 по 23 квітня.
На ранковій зустрічі молодші школярі розпочали подорож у у Кольорову країну. Кожний день тижня був присвячений певному кольору та мав свою тематику. Навіть уроки  проходили незвично. Молодші школярі із задоволенням брали участь у різноманітних конкурсах, виставках, змаганнях, розвивали свої творчі здібності та таланти, вчилися бути спостережливими, кмітливими та креативними.
Понеділок – день червоний, він яскравий і святковий. День радості. Учні та учениці початкової школи із захопленням узяли участь в аукціоні теплих слів та створили «Серце доброти».
У вівторок панував синій колір. У цей день говорили про глибинну красу водних просторів, про неперевершені чари синього неба, про важливість і розуміння цінності життя. 
Середа  –  день дуже сонячний і яскравий, адже жовтий  – це колір сонця, радості і оптимізму. Протягом дня учні  гралися, надували повітряні кульки,  фотографувалися, співали та раділи.
У четвер було зелено  навкруги. День був сповнений надії, безпеки, юності, спокою. Здобувачі освіти  вчилися бачити красиве навколо себе, цінувати і берегти природу, жити в злагоді і бути з нею одним цілим. У цей день до молодших школярів завітала пані на ім’я Хімія із цікавими дослідами та відкриттями. 
П’ятниця –  день фіолетовий. Фіолетовий – це колір дружби, символізує розум, мудрість, сприяє натхненню. Не випадково саме у цей день молодші школярі із завзяттям складали казки про дружбу та виготовляли  мінікнижечки «Дружба і допомога». 
Протягом Кольорового тижня ми переконалися, що кольори зцілюють, змінюють наш настрій і внутрішній стан, заспокоюють і змушують діяти, розпалюють творчу думку, допомагають зосередитися. І, звичайно ж, ентузіазм учителів початкових класів, їх творчий підхід та неординарність мислення зробили тиждень початкової школи справжнім святом для всіх – учнів, учителів, батьків.

Переглядів: 194 | Додав: SergeyV | Дата: 26.04.2021 | Коментарі (0)

Шановні учні та батьки, відповідно до наказу департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради з 12 квітня до прийняття окремого рішення продовжуємо освітній процес для учнів 5-11 класів з використанням технологій дистанційного навчання. 
Учні 1-4 класів навчаються у звичайному режимі. Велике прохання до батьків молодших школярів щоранку запитувати дітей про їх самопочуття. За наявності ознак захворювання просимо залишати дитину вдома та звертатися до сімейного лікаря. 
Дякуємо за розуміння. Усім міцного здоров’я!

Переглядів: 200 | Додав: SergeyV | Дата: 12.04.2021 | Коментарі (0)

Вітаємо Сабадаш Альону, яка посіла І місце серед учнів дев’ятих класів у Регіональному онлайн-конкурсі знавців зарубіжної літератури «Літературний Всесвіт» та висловлюємо подяку Міх Галині Юхимівні, учителю зарубіжної літератури, за якісну підготовку учениці.
Конкурс проводився Черкаським національним університетом ім. Б.Хмельницького. Подія тривала з 15 по 20 березня. Про зацікавленість конкурсом свідчить чисельність зареєстрованих учасників – 117, які представляли Черкаси та Черкаську область, а також Київську, Одеську, Рівненську, Чернівецьку та Сумську області. За кількістю набраних балів серед дев’ятикласників І місце посіла учениця нашої школи.
Бажаємо Альоні та Галині Юхимівні подальших успіхів та нових перемог!


Переглядів: 210 | Додав: SergeyV | Дата: 05.04.2021 | Коментарі (0)

До уваги батьків майбутніх першокласників!

Початок приймання заяв батьків для зарахування дітей до 1-х класів на 2021-2022 навчальний рік буде розпочато 12 квітня 2021р.

При прийнятті учнів для здобуття початкової освіти ми керуємося Порядком зарахування, учнів до державних та комунальних закладів освіти, затвердженим наказом МОН України від 16.04.2018 № 367. Згідно цього Порядку подача документів триватиме до 31 травня.

Для зарахування до школи, вам потрібно:

  • особисту ручку для підпису документів та захисну маску;
  • пред’явити документ, що посвідчує особу одного з батьків;

 надати:

  • заяву одного з батьків дитини (оформлюється у школі особисто); 

             Заява в Інтелект 2021  

          Заява до 1 класу НУШ 2021

Додаткова інформація: Місць у перших класах на 2021-2022 навчальний рік   - 84;

Навчання у 1-х класах здійснюватиметься за програмами:

Попереджаємо, що зарахування дитини до школи відбудеться лише за умови надання повного пакету документів з необхідними оригіналами.

Право на першочергове зарахування мають такі діти:

  1. які проживають на території обслуговування закладу  ( перелік вулиць території обслуговування та роз’яснення щодо таких документів розташовано на веб-сайті школи);
  2. є рідними братами/сестрами дітей, які здобувають освіту у СШ №20;
  3. є дітьми працівників СШ №20.

 

07 квітня о 20.00 відбудеться онлайн-зустріч

адміністрації школи з батьками майбутніх першокласників.

 

Інформація для приєднання до зустрічі Google Meet:

Посилання на відеодзвінок: https://meet.google.com/vdj-ftdy-ooj.

Для участі потрібно мати  електронну пошту Gmail.

Переглядів: 204 | Додав: SergeyV | Дата: 02.04.2021 | Коментарі (0)

Зразковий оркестр народних інструментів Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 20 Черкаської міської ради Черкаської області виборов ГРАН-ПРІ у Міжнародному дистанційному конкурсі «Talents of the XXI century», що проходив у м. Варна Болгарія. Наполегливі та працьовиті юні музиканти та їх талановиті педагоги Людмила Агасімова, Ірина Сухенко, Оксана Палієнко, Валентина Ганжа, Дмитро Микитченко, Юрій Білан та керівник оркестру Андрій Ганжа знову піднялись на найвищий щабель конкурсу міжнародного рівня. Дякуємо вам, любі учні та учителі, за те, що своїм талантом прославляєте нашу рідну школу!

Переглядів: 195 | Додав: SergeyV | Дата: 01.04.2021 | Коментарі (0)

Традиційно уже 7-й рік поспіль учні Черкаської спеціалізованої школи № 20 взяли участь в учнівській Моделі Організації Об’єднаних Націй, стали справжніми дипломатами та працювали в 5 комітетах над глобальними проблемами людства. 
Одним з організаторів цього заходу та головою комітету Ради Безпеки є президентка школи Яна Темченко. Також цьогоріч делегатами учнівської моделі ООН стали Іван Лавріненко (11 гум. – ЮНЕСКО), Єлизавета Клименко (11 гум. – Спеціальні політичні питання), Максим Остапенко (11 гум. – Рада Безпеки), Андрій Дудка (11 гум. – Права людини), Анжеліна Ісаєнко (10 гум. – ЮНЕП), Ірина Семенуха (11 гум. – Пресцентр). Шляхом жеребкування було визначено країну, яку представляв наш навчальний заклад. Це Чехія.
Робота над доповідями та резолюціями була досить відповідальною. Але наші учні чудово справилися з поставленими завданнями! Іван Лавріненко став кращим делегатом комітету ЮНЕСКО! Вітаємо! 
Після офіційної частини заходу відбувся бал делегатів, який подарував учасникам надзвичайні емоції.
Бажаємо нашим юним дипломатам подальших успіхів та приємних вражень! Дякуємо їх наставникові, учителеві історії та права - Бевзі Юлії Вікторівні за якісну підготовку учнівської молоді!

Переглядів: 221 | Додав: SergeyV | Дата: 13.03.2021 | Коментарі (0)

10.03.2021 року учні Черкаської спеціалізованої школи №20 долучилися до конкурсу читців «Шевченкіана-2021, який проходив у приміщенні Черкаського національного університету ім. Б.Хмельницького. ІІІ призове місце посіла учениця 7-Б класу Коваленко Софія. Журі відмітило виступ Луценка Андрія (9-Б клас), його емоційність та артистизм. Також у конкурсі взяли участь Давиденко Анна, Кузнецова Марія, Павлюк Ванесса (5-А клас). Це їх перший досвід виступу на такому високому рівні.
Шевченківський конкурс читців у ЧНУ уже став традицією. Коло його учасників не обмежується студентством, а уже впродовж кількох років у дійстві беруть участь школярі. Переможці, відзначені компетентним журі, отримують дипломи, подарунки, а переможці ще й грошові відзнаки.


 

Переглядів: 219 | Додав: SergeyV | Дата: 13.03.2021 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 63 64 »