Ви увійшли як ГістьВітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Листопад » 26

День Гідності та Свободи відзначається щороку 21 листопада на честь початку цього дня двох революцій: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.
Напередодні Дня Гідності та Свободи учні 10-А класу відвідали захід у формі хеппенінгу «ЗА МИР І ЄДНІСТЬ В УКРАЇНІ» у комунальному навчальному закладі «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради». А вокальний ансамбль «Горицвіт» та зразковий хореографічний ансамбль «Надія» виконали музичне вітання «Над землею тумани».
Основна мета заходу – згадати тих, хто загинув в ім’я Свободи, підтвердити бажання нашого народу мирно і вільно жити на своїй землі, адже «ми - українці - свідомий і відповідальний народ, здатний відстоювати свій вибір. Ми подали історичний приклад того, як солідарність, братерство і взаємоповага між сотнями тисяч людей згуртовує їх довкола спільної мети. Український народ відчув потребу в єднанні, повірив у своє майбутнє і довів, що у нації, яка вийшла на Майдан і заявила, що спроможна на захист своєї свободи, є велике серце і високий дух».


 

Переглядів: 317 | Додав: SergeyV | Дата: 26.11.2018 | Коментарі (0)

Вітаємо переможців!
ІІ (міського) етапу
Всеукраїнської олімпіади з правознавства

ІІІ місце – Темченко Яна (9 гум., учитель Бевза Ю.В);
ІІІ місце – Остапенко Максим (9 гум., учитель Бевза Ю.В);
ІІІ місце – Стеблина Євгеній (9 гум., учитель Бевза Ю.В).
Наші учні – молодці! Вітаємо і вчителя Юлію Вікторівну! Так тримати!

Переглядів: 312 | Додав: SergeyV | Дата: 26.11.2018 | Коментарі (0)

Кожен з нас повинен прагнути підтримувати принципи терпимості, взаємної поваги та мирного співіснування. Саме сьогодні, в День толерантності, наша школа вкотре долучилася до створення комфортного середовища для кожного з шкільної родини. Протягом дня проводилися цікаві тематичні заходи. Учні 5-х класів переглянули цікаві мультфільми про толерантність, а 8-Б і 9-Б класи мали змогу подивитися відеоролики «Історія Аманди Тод» та «Цирк Батерфляй» про булінг та толерантність. Для учнів 6-В та 7-Б класів психолог школи Литовченко Т. С. провела заняття-змагання з елементами тренінгу «Квітка толерантності», на якому діти навчалися співпрацювати, бути добрими та уважними один до одного. Учні 11-А класу для усіх учнів нашої школи підготували та провели цікаву інформаційну хвилинку «Що таке толерантність?».
У Міжнародний день толерантності давайте підтвердимо ідею про те, що різноманіття, втілене в думках, віруваннях і діях, є цінним даром, а не загрозою, і будемо прагнути до створення більш терпимих громад.
До відома: Міжнародний день терпимості (толерантності) був оголошений ЮНЕСКО в листопаді 1995 року з нагоди 50-річного ювілею цієї організації і відзначається щорічно 16 листопада.

Переглядів: 687 | Додав: SergeyV | Дата: 26.11.2018 | Коментарі (0)