Ви увійшли як ГістьВітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Листопад » 26 » «ЗА МИР І ЄДНІСТЬ В УКРАЇНІ»
01:47
«ЗА МИР І ЄДНІСТЬ В УКРАЇНІ»

День Гідності та Свободи відзначається щороку 21 листопада на честь початку цього дня двох революцій: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.
Напередодні Дня Гідності та Свободи учні 10-А класу відвідали захід у формі хеппенінгу «ЗА МИР І ЄДНІСТЬ В УКРАЇНІ» у комунальному навчальному закладі «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради». А вокальний ансамбль «Горицвіт» та зразковий хореографічний ансамбль «Надія» виконали музичне вітання «Над землею тумани».
Основна мета заходу – згадати тих, хто загинув в ім’я Свободи, підтвердити бажання нашого народу мирно і вільно жити на своїй землі, адже «ми - українці - свідомий і відповідальний народ, здатний відстоювати свій вибір. Ми подали історичний приклад того, як солідарність, братерство і взаємоповага між сотнями тисяч людей згуртовує їх довкола спільної мети. Український народ відчув потребу в єднанні, повірив у своє майбутнє і довів, що у нації, яка вийшла на Майдан і заявила, що спроможна на захист своєї свободи, є велике серце і високий дух».


 

Переглядів: 324 | Додав: SergeyV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: