Ви увійшли як ГістьВітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Листопад » 26 » Міжнародний день толерантності
01:40
Міжнародний день толерантності

Кожен з нас повинен прагнути підтримувати принципи терпимості, взаємної поваги та мирного співіснування. Саме сьогодні, в День толерантності, наша школа вкотре долучилася до створення комфортного середовища для кожного з шкільної родини. Протягом дня проводилися цікаві тематичні заходи. Учні 5-х класів переглянули цікаві мультфільми про толерантність, а 8-Б і 9-Б класи мали змогу подивитися відеоролики «Історія Аманди Тод» та «Цирк Батерфляй» про булінг та толерантність. Для учнів 6-В та 7-Б класів психолог школи Литовченко Т. С. провела заняття-змагання з елементами тренінгу «Квітка толерантності», на якому діти навчалися співпрацювати, бути добрими та уважними один до одного. Учні 11-А класу для усіх учнів нашої школи підготували та провели цікаву інформаційну хвилинку «Що таке толерантність?».
У Міжнародний день толерантності давайте підтвердимо ідею про те, що різноманіття, втілене в думках, віруваннях і діях, є цінним даром, а не загрозою, і будемо прагнути до створення більш терпимих громад.
До відома: Міжнародний день терпимості (толерантності) був оголошений ЮНЕСКО в листопаді 1995 року з нагоди 50-річного ювілею цієї організації і відзначається щорічно 16 листопада.

Переглядів: 692 | Додав: SergeyV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: