Ви увійшли як ГістьВітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Березень » 23 » Шевченківські березини
00:34
Шевченківські березини

У школі завершився Шевченківський тиждень. Він проходив з метою вшанування пам’яті Т. Г. Шевченка, виховання любові і поваги до спадщини, яку залишив поет, сприяння усвідомлення учнями великого внеску Кобзаря у розвиток мистецтва України Упродовж цього часу вчителями української мови та літератури спільно із класними керівниками були проведені різноманітні заходи.
Протягом тижня учні мали змогу поновити та поповнити свої знання про життя та творчість Т. Шевченка на класних годинах «З Кобзарем у серці» та на інформаційних хвилинах «Шевченко і світова література». Діти під час виставки з задоволенням переглянули ілюстрації до творів Тараса Шевченка «Ми тебе не забули, Тарасе!»
Учні 5-х класів стали учасниками мовного турніру «Чи добре я знаю рідну мову?», 6-х  – вікторини «Що? Де? Коли?» та конкурсу «Знавці української мови», а дев’ятикласники – проекту «Малознайомий Тарас Шевченко». Старшокласники мали змогу долучитися до переглядів фільмів про Тараса Шевченка.
У бібліотеці школи створено книжковий вернісаж «Шевченко не поет, а голос душі українського народу».
Метою заходів є доповнити, розширити знання учнів про Шевченка – поета, Шевченка – художника; виховувати в учнів любов і повагу до Великого Кобзаря, до історичного минулого України, до сторінок історії народу, який боровся за свою свободу, шанобливе ставлення до надбань української культури.

Переглядів: 370 | Додав: SergeyV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: