Ви увійшли як ГістьВітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Березень » 14 » Семінар бібліотекарів
00:09
Семінар бібліотекарів

На базі Черкаської спеціалізованої школи І−ІІІ ступенів № 20 відбувся  семінар бібліотекарів загальноосвітніх навчальних закладів міста «Використання методу сторітелінг в роботі шкільної бібліотеки». Метою заходу було познайомити учасників семінару з  досвідом роботи бібліотеки школи, підвищити рівень  фахової компетентності бібліотекарів із питань методичної та практичної роботи, розвивати практичні навички та вміння взаємодії освітнього процесу в загальноосвітньому і позашкільному навчальних закладах.
Учасників семінару гостинно зустріли директор школи Л. Б. Кіта, заступник директора з навчально-виховної роботи О. В. Кошель, заступник директора з виховної роботи О. В. Копач.
Зі вступним словом до учасників заходу звернулася директор школи Кіта Л. Б., яка познайомила присутніх з історією навчального закладу та його досягненнями. З використанням методу сторітелінг в роботі шкільної бібліотеки познайомила Корчоха Л.І., бібліотекар школи. Під час практичної частини семінару гості взяли участь у тренінговому занятті та в майстер класі, які підготувала та провела Корчоха Л. І.  Творчу естафету майстерно провів поет, учитель англійської мови Юрін О. Є.
На завершення семінару шкільні бібліотекарі отримали методичні рекомендації щодо впровадження методу сторітелінг у практику роботи шкільних бібліотек, у підсумку відмітили важливість проведення таких заходів в умовах сьогодення.
Учасники семінару щиро вдячні адміністрації школи, педагогічним працівникам та бібліотекарю, за організацію та проведення семінару на високому професійному рівні.

Переглядів: 332 | Додав: SergeyV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: