Ви увійшли як ГістьВітаю Вас, Гість
Головна » 2021 » Листопад » 25

«Захист України» – обов’язковий навчальний предмет для вивчення у 10-11 класах. Його мета – надати старшокласникам знання та уміння для захисту суверенітету і територіальної цілісності країни, навчити діяти в надзвичайних ситуаціях. Учні вивчають предмет на уроках та під час навчально-польових і навчально-тренувальних занять.
Проте в при  проведенні практичних занять із «Захисту України» стикаємося з певними труднощами, а саме відсутністю матеріально-технічного забезпечення. У школах відсутні навчальні зразки зброї та матеріали першої медико-санітарної допомоги тощо. Тому особливо приємно, що в такій ситуації нашому навчальному закладу на допомогу прийшов Клуб юних моряків, на чолі з директором Підгурським В.В. Завдяки тісній співпраці учні нашої школи змогли не тільки побачити, а й власноруч розібрати-зібрати автомат. У майбутньому планується проведення уроків на базі Клубу з ознайомлення зі зразками озброєння та віртуальною стрільбою з АК. 
Учні старших класів, педагоги та батьки щиро вдячні директору Клубу юних моряків Підгурському В.В. за продуктивну співпрацю.

Переглядів: 177 | Додав: SergeyV | Дата: 25.11.2021 | Коментарі (0)