Ви увійшли як ГістьВітаю Вас, Гість
Головна » 2021 » Січень » 05

У 2020 році керівники творчих колективів Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №20 мали далекоглядні плани на участь у різноманітних Міжнародних конкурсах. У реаліях сьогодення подорожі, на жаль, довелось скасувати… Але це не зупинило бажання юних артистів та їх наставників  отримати омріяну перемогу у конкурсах, до яких вони ретельно готувались! 
Отже, 15 грудня 2020 року у Міжнародному дистанційному фестивалі мистецтв «Золоте руно» у м. Батумі (Грузія) вокальний ансамбль «Горицвіт» (керівник Юлія Волчо) посів І місце, а Народний хореографічний ансамбль «Надія» (керівник Оксана Дейнега) І та 2 ІІ-х місця!
У Міжнародному багатожанровому дистанційному конкурсі «Зимова мелодія», який відбувся 27 грудня 2020 року у Братиславі (Словакія), наші творчі колективи зібрали низку перемог:
- Народна вокальна студія «Беліссімо» (керівник Наталія Висоцька) – 3 І-х місця і 2 ІІ-х;
- Зразковий духовий оркестр (керівник Володимир Щуляка) – 3 ІІІ-х місця;
- Ансамбль домристів «Фантазія» (керівник Людмила Агасімова) – ІІІ місце;
- Інструментальний дует: саксофон і фортепіано (керівники  Оксана Неверковець та Володимир Щуляка) – ІІІ місце.
29 грудня 2020 року Народна вокальна студія «Беліссімо» під керівництвом Наталіїї Висоцької взяла участь у дистанційному конкурсі «Різдвяні мелодії» (Берлін, Німеччина) і вибороли Гран-Прі та І місце.
Вітаємо вас, наші зірочки! Віримо, що ви зможете подолати будь-які творчі вершини! 

Переглядів: 230 | Додав: SergeyV | Дата: 05.01.2021 | Коментарі (0)

17 грудня 2020 року, утретє за 2020-2021 навчальний рік пройшла відео конференція на тему «Свобода переконань» на міжнародній платформі Generation Global. Її учасниками стали учні 9, 11 гум. та 11-А  класів.
10 грудня учні 7-Б, 9-А та 9-Б були учасниками відео конференції Generation Global з теми «Цінності та віра».  
«Мир та примирення» - це тема відео конференції, яка пройшла 13 листопада за участі учнів 9-11 класів нашої школи та ліцею №9 м.Одеси. 
Ціллю відеоконференцій було навчити учнів обговорювати проблему та ставити запитання, погоджуватися - не погоджуватися з думкою опонента, наводити приклади, вчитися спілкуватися без допомоги вчителів та фесилітатора, вільно висловлювати свою думку, допомогти старшокласникам створити систему цінностей, потрібних їм для успішної інтеграції в сучасне суспільство. На жаль, сучасне молоде покоління не часто задумається над важливими питаннями нашого сьогодення. Тож саме такі відео зустрічі з однолітками зароджують цікавість та суттєво змінюють ставлення  до себе, інших людей, світу вцілому. Чи це легко? Звичайно, що ні! Адже умова відео конференцій Generation Global не зачіпати політику та релігію. 
Та все ж наші учні справжні молодці, які гідно представили нашу рідну школу на міжнародному рівні, адже за конференцією спостерігають представники інституту Тоні Блера (Британія)! Чи був це справжній діалог з аргументами та контраргументами? Звісно. Початок ми вже зробили і далі буде…. Учні із з нетерпінням чекають наступної теми та нових співрозмовників!

Переглядів: 197 | Додав: SergeyV | Дата: 05.01.2021 | Коментарі (0)