Ви увійшли як ГістьВітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Вересень » 22

Із нагоди Дня фізичної культури та спорту в школі пройшов Олімпійський тиждень. Він розпочався ранковим малюнком на асфальті «Спорт, Я і Україна» для учнів початкової школи. Під гаслом «Спорт для всіх у кожному дворі» проходили малі олімпійські ігри серед п’яти- та шестикласників.
У межах олімпійського тижня до школи завітав ветеран спорту Саливончик Володимир Володимирович, який провів цікаву лекцію-тренінг з футболу.
Школярі 5-7-х класів стали активними учасниками майстер-класу з лучного спорту, який провели Смаглій Тетяна Петрівна, кандидат в майстри спорту з метання спису, та Відняк Анна Сергіївна, кандидат в майстри спорту зі стрільби з лука. У рекреаціях школи була організована виставка постерів на спортивну тематику, а в бібліотеці – книжкова експозиція «Спорт єднає Україну».
Під час годин спілкування та олімпійських уроків діти мали змогу познайомитися з історією міжнародного та національного олімпійського руху.
А завершенням тижня стала запекла боротьба між збірними командами учнів 9, 10,11 класів та вчителів під час гри у футбол, у якій перемогли десятикласники.
Олімпійський тиждень у нашій школі пройшов весело, креативно, у дружній конкуренції завдяки організаторам – учителям фізичної культури Кононенко Наталії Володимирівні і Кудіну Олександру Петровичу.

 

Переглядів: 391 | Додав: SergeyV | Дата: 22.09.2019 | Коментарі (0)

З метою профілактики негативних настроїв серед учнівської молоді 10 вересня в нашій школі був проведений загальношкільний захід «День позитиву».
Вранці на порозі школи на учнів очікували клоун та чарівні феї, які дарували наліпки, робили передбачення та заряджали гарним настроєм усіх, хто завітав до нашої школи.
На перервах учні виражали свої емоції та почуття на «Парканчику мого настрою». Шестикласники влаштували танцювальний флешмоб. На арт-терапевтичному занятті «Творче ворожіння» учні за допомогою малюнку пізнавали свій внутрішній світ та відкривали нові грані своєї особистості. Операція «Таємний друг» допомогла знайти нових друзів та взяти в них інтерв’ю.
Протягом дня у школі було заборонено сумувати. Багато щирих посмішок та хороших побажань звучало у цей день, тому з упевненістю можна сказати: «Життя прекрасне!».

 

Переглядів: 332 | Додав: SergeyV | Дата: 22.09.2019 | Коментарі (0)