Ви увійшли як ГістьВітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Вересень » 22 » Швидше! Вище! Сильніше!
18:03
Швидше! Вище! Сильніше!

Із нагоди Дня фізичної культури та спорту в школі пройшов Олімпійський тиждень. Він розпочався ранковим малюнком на асфальті «Спорт, Я і Україна» для учнів початкової школи. Під гаслом «Спорт для всіх у кожному дворі» проходили малі олімпійські ігри серед п’яти- та шестикласників.
У межах олімпійського тижня до школи завітав ветеран спорту Саливончик Володимир Володимирович, який провів цікаву лекцію-тренінг з футболу.
Школярі 5-7-х класів стали активними учасниками майстер-класу з лучного спорту, який провели Смаглій Тетяна Петрівна, кандидат в майстри спорту з метання спису, та Відняк Анна Сергіївна, кандидат в майстри спорту зі стрільби з лука. У рекреаціях школи була організована виставка постерів на спортивну тематику, а в бібліотеці – книжкова експозиція «Спорт єднає Україну».
Під час годин спілкування та олімпійських уроків діти мали змогу познайомитися з історією міжнародного та національного олімпійського руху.
А завершенням тижня стала запекла боротьба між збірними командами учнів 9, 10,11 класів та вчителів під час гри у футбол, у якій перемогли десятикласники.
Олімпійський тиждень у нашій школі пройшов весело, креативно, у дружній конкуренції завдяки організаторам – учителям фізичної культури Кононенко Наталії Володимирівні і Кудіну Олександру Петровичу.

 

Переглядів: 392 | Додав: SergeyV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: