Ви увійшли як ГістьВітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Травень » 22

Футбольна команда «Чайка» (вчитель Кононенко Н.В.) Черкаської спеціалізованої школи № 20 на Кубку міста по футболу серед учнів 5-6 класів виграла у ЗОШ № 3 з рахунком 5-0. Голи забили учні 6-В класу (Хуторний Володимир і Цокало Нікіта) та учень 5-Б класу (Белясник Микола). Команда «Чайка» здобула перемогу і переходить до наступного туру! Вітаємо наших хлопців і вчителя з перемогою!

Переглядів: 333 | Додав: SergeyV | Дата: 22.05.2019 | Коментарі (0)

19 травня 2019 року в нашому місті відбувся другий «Черкаси Нова Пошта напівмарафон». Міжнародний спортивно-масовий захід проводиться з метою популяризації бігової культури в Україні, залучення людей різних вікових категорій до занять бігом, створення умов для проявів спортивних здібностей населення, популяризації здорового способу життя, розвитку витривалості спортсменів, розвитку масового спорту, підвищення іміджу України як спортивної країни.
Для участі у забігах у м. Черкаси зареєструвалось близько 3000 тисяч спортсменів. І більше 1000 з них – діти. Ми пишаємося, що серед них – учні нашої школи. А Мороз Анастасія (6-В клас) здобула ІІ місце у забізі на 500 метрів.
Маршрути марафону пролягали головною вулицею міста – бульваром Шевченка. Підтримати учасників завітали вчителі й учні нашої школи. Було свято, радість спілкування й руху, та, звісно, подарунки учасникам. Усі залишилися в захваті!

 

Переглядів: 360 | Додав: SergeyV | Дата: 22.05.2019 | Коментарі (0)

Міське свято «Наука навколо нас» відбулося у суботу 18 травня у сквері ім. Б. Хмельницького. Захід проводився з метою популяризації серед дітей та молоді, батьківської громадськості наукових знань, ознайомлення з інноваційними технологіями, необхідними для реалізації концептуальних засад Нової Української школи, створення платформи для спілкування, пошуку, підтримки та впровадження перспективних ідей щодо розвитку STEM-освіти, розвитку інтересу до природничих та технічних дисциплін, набуття навичок застосування науки у повсякденному житті. У рамках свята відбулося кілька цікавих заходів, учасниками якого стали діти і дорослі. Всі бажаючі могли відвідати науковий пікнік з 11 виставкових інтерактивних зон вузів та шкіл міста, спробувати свої сили в 16 майстер-класах "Із наукою на ТИ". Нашу школу в науковому пікніку з цікавим майстер-класом «Виготовлення флюгера з пластикової пляшки» представляла учитель географії Майоренко Ірина Олексіївна. Учасники свята отримали море вражень та нових знань, які зможуть застосувати в реальному житті, наприклад, змайструвати компас з підручних засобів, правильно сортувати сміття, читати символи, орієнтуватися на зорях тощо.

Переглядів: 366 | Додав: SergeyV | Дата: 22.05.2019 | Коментарі (0)