Ви увійшли як ГістьВітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Травень » 01

24 квітня 2019 року на базі нашої школи відбувся міні-тренінг для педагогів, щодо впровадження ігрових та діяльнісних методів навчання "Основні методики The LEGO Foundation у початковій школі". Регіональний тренер, Плясунова Ніна Григорівна, висвітлила питання доцільності використання ігрової діяльності в освітньому процесі початкової школи. Учасники тренінгу ознайомилися з методикою компетентнісного навчання «Шість цеглинок» та освітнім потенціалом гри з LEGO.
Вчителі мали змогу поспілкуватися, обмінятися досвідом, освоїти нові техніки використання цеглинок LEGO. Велике спасибі тренеру за нові знання!

Переглядів: 485 | Додав: SergeyV | Дата: 01.05.2019 | Коментарі (0)

24 квітня на базі Черкаської спеціалізованої школи № 20 пройшов міський семінар для заступників директорів на тему: «Управління інноваційними процесами розвитку».
Метою даного заходу було ознайомити учасників семінару із управлінням інноваційною спрямованістю педагогічної діяльності в сучасних умовах розвитку освіти, культури та суспільства.
Косенкова І.А., завідуюча Черкаським ММК, відкрила семінар.
Кіта Л.Б., директор школи,  ознайомила учасників семінару зі школою, специфікою її профілю, досягненнями учнів та вчителів, з інноваційними напрямками розвитку закладу. Ляховецька Т.Г., методист Черкаського ММК, Кошель О.В., та Лємєшева Н.А., заступники директора з навчально-виховної роботи, презентували учасникам семінару досвід роботи закладу освіти щодо сучасного підходу до управління інноваційними процесами розвитку.
Тренер The LEGO Foundation Плясунова Ніна Григорівна ознайомила з методикою компетентісного навчання "Шість цеглинок".
Для учасників семінару було показано фрагменти презентаційних уроків англійської мови в 1-В кл. (уч. Бас О.В.), та 5-Б кл. (уч. Рабко Ю.Г.), математики в 6-В кл. (уч. Чиж Н.О), Я у світі в 1-І кл. (уч. Непритворна Т.М.), історії в 7-А кл. (уч. Бевза Ю.В.), музичного мистецтва в 2-А кл.(уч. Андрущенко Л.І.).
Завершився семінар сюрпризом: невеликим концертом зразковим оркестром народних інструментів (кер. Ганжа А.В.) та музично-поетичною композицією у виконанні Юріна О.Є., поета, викладача,  і Шуляки В.В., керівником зразкового духового оркестру.
Учасники семінару обмінялися думками з теми семінару, відмітили результативність роботи адміністрації та високо оцінили майстерність учителів під час проведення фрагментів презентаційних уроків і переконалися, що інноваційні методи активно впроваджуються вчителями школи і є дієвими та успішними під час освітнього процесу, висловили вдячність за високий науково-методичний рівень проведення семінару.

 

Переглядів: 311 | Додав: SergeyV | Дата: 01.05.2019 | Коментарі (0)