Ви увійшли як ГістьВітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Лютий » 28

День Героїв Небесної Сотні — пам'ятний день, що відзначається в Україні на вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні.
З цієї нагоди в Черкаській спеціалізованій школі № 20 в актовій залі було проведено виховний захід «Україна – єдина країна» для учнів старших класів та їх батьків. Всі мали змогу пригадати ті трагічні події 2014 року.
Учениця 10-А класну Анна Талан розчулила присутніх піснею «Мамо, не плач», а вокальний колектив «Горицвіт» - «Над землею тумани».
Учні 8-Гум класу провели невеличкий екскурс в історію Революції Гідності та згадали поіменно наших земляків, загиблих на Майдані.
Зразковий хореографічний ансамбль «Надія» виступив із танцями «На вікні свіча» та «Мій тато – герой», від яких на очі наверталися сльози. Під мелодію гімну Небесної Сотні «Пливе кача» учні 7-А класу запалили свічки та схилили голови у хвилині мовчання. Завершальним етапом заходу був флешмоб «Повертайся живим» від колективу «Надія».
В залі також були присутні почесні гості, патріоти, які з честю відвойовують  та захищають кордони нашої держави, борються за її єдність  – Олександр Володимирович Кутній та Володимир Олександрович Пожедаєв. Бійці розповіли історії із фронту, дали учням усвідомити, за що боролися учасники Євромайдану і заради чого пожертвувала своїм життям Небесна Сотня та воїни, які загинули і гинуть у боротьбі за свободу, цілісність та єдність держави. Також Пожедаєв В.О представив і подарував школі свою збірку віршів, написаних в АТО.
Нехай пам'ять всіх невинно вбитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.

Переглядів: 340 | Додав: SergeyV | Дата: 28.02.2018 | Коментарі (0)