Ви увійшли як ГістьВітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Вересень » 25

  25 вересня у школі почесні гості: на зустріч зі школярами прийшли представники черкаського «Автомайдану» та кіборг Шкут Василь Іванович, командир відділення, боєць 95 аеромобільної бригади. Зав’язалася розмова про Майдан, про війну на Сході, про мужність українських кіборгів, які захищають нашу землю. Безліч  питань звучало від учнів до Василя Івановича: що стало причиною війни, чи страшно йти у бій, чи легко виконувати накази командирів, чим випробовується справжня солдатська дружба, як змінюються люди після участі у бойових діях, за що отримав боєць свої нагороди.
  Яковенко С.Г. , голова громадської організації «Автомайдан - Черкаси», розповів про те, як починався черкаський «Автомайдан», яку мету ставлять перед собою його учасники. Нещодавно автомайданівці відправили бійцям на фронт від учнів школи продукти, листи, малюнки.  Сергій Григорович передав школі прапор від бійця особового складу 43 окремої артилерійської бригади великої потужності, колишнього учня нашої школи Вовка Андрія.
  Про складну роботу волонтерів розповіла Щербатюк Яна Василівна. Вона  з перших днів Майдану допомагає бійцям української армії. Ми  горді від того, що Яна - колишня учениця нашої школи. Ця тендітна жінка,мама двох маленьких дітей , виконує суто чоловічу роботу.
  «Автомайдан»  був спонсором «Козацьких забав». І сьогодні команді нашої школи було вручено нагороди, привезені  з фронту. Співпраця «Автомайдану» і нашої школи триває.

Фотоальбом vk.com

Переглядів: 492 | Додав: SergeyV | Дата: 25.09.2015 | Коментарі (0)

23 вересня у Черкасах  пройшов міський спортивно-патріотичний захід серед школярів  "Козацькі розваги". У змаганнях взяло участь 216 учнів 7 – 9 класів загальноосвітніх закладів міста ( 27 команд). Нашу школу представляла команда учнів 8-9 класів, очолив яку Данило Бігар (9гум. клас).

Програма заходу  включала три складові:

- презентація команди (назва, емблема, девіз).

- рухливі ігри, які вкючали 9 естафет;

- ознайомлення з діяльністю цивільного корпусу "Азов".

 Школярі стрибали у мішках (естафета "Втеча полоненого козака з полону"), перетягували канат, стріляли в тирі, билися мішками, колективно стрибали та проявляли козацьку кмітливість.

Наші учні  гідно боролися за перемогу і зайняли почесне 7 місце . У нас ростуть справжні козаки й козачки. Вітаємо!!!

Фотоальбом vk.com

Переглядів: 478 | Додав: SergeyV | Дата: 25.09.2015 | Коментарі (0)

   23 вересня у школі  відбулися спортивні змагання між учнями 6-А та 6-В класів. Команди перетягували канат, виконували вправи з м’ячем, бігали, стрибали. У запеклій боротьбі перемогу отримала команда «Торнадо»  6-А класу( класний керівник – А.А.Томіленко). Шестикласники молодці!

Фотоальбом vk.com

Переглядів: 429 | Додав: SergeyV | Дата: 25.09.2015 | Коментарі (0)