Ви увійшли як ГістьВітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Вересень » 25 » Співпраця триває
17:08
Співпраця триває

  25 вересня у школі почесні гості: на зустріч зі школярами прийшли представники черкаського «Автомайдану» та кіборг Шкут Василь Іванович, командир відділення, боєць 95 аеромобільної бригади. Зав’язалася розмова про Майдан, про війну на Сході, про мужність українських кіборгів, які захищають нашу землю. Безліч  питань звучало від учнів до Василя Івановича: що стало причиною війни, чи страшно йти у бій, чи легко виконувати накази командирів, чим випробовується справжня солдатська дружба, як змінюються люди після участі у бойових діях, за що отримав боєць свої нагороди.
  Яковенко С.Г. , голова громадської організації «Автомайдан - Черкаси», розповів про те, як починався черкаський «Автомайдан», яку мету ставлять перед собою його учасники. Нещодавно автомайданівці відправили бійцям на фронт від учнів школи продукти, листи, малюнки.  Сергій Григорович передав школі прапор від бійця особового складу 43 окремої артилерійської бригади великої потужності, колишнього учня нашої школи Вовка Андрія.
  Про складну роботу волонтерів розповіла Щербатюк Яна Василівна. Вона  з перших днів Майдану допомагає бійцям української армії. Ми  горді від того, що Яна - колишня учениця нашої школи. Ця тендітна жінка,мама двох маленьких дітей , виконує суто чоловічу роботу.
  «Автомайдан»  був спонсором «Козацьких забав». І сьогодні команді нашої школи було вручено нагороди, привезені  з фронту. Співпраця «Автомайдану» і нашої школи триває.

Фотоальбом vk.com

Переглядів: 492 | Додав: SergeyV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: