Ви увійшли як ГістьВітаю Вас, Гість
Головна » 2021 » Лютий » 23 » Тиждень англійської мови
22:10
Тиждень англійської мови

З 8 по 15 лютого наші учні практикували спілкування іноземною мовою не тільки під час уроків. 
Інтелект-шоу  “Interesting English” розпочало тиждень англійської мови у нашій школі. Учні 5-А класу під керівництвом вчителя Анастасії Усенко із задоволенням занурилися у світ тварин та кольорів, відпрацьовуючи навички читання та письма англійською під час виконання творчих завдань.
Учні 4-х та 7-х класів у вівторок здійснили віртуальну екскурсію до Великої Британії. Вони дізнатися про Amazing things about Englishу. Їхнім гідом була учитель англійської мови Алла Мірошнікова. Школярі занурилися в атмосферу Туманного Альбіону, зустрілися з визначними постатями, відвідали історичні місця.   
Середа відзначилася квестом “Amazing Quest”, який  хитромудро закодувала QR-кодами учитель Тетяна Ляховецька. Тільки добре знаючи англійську, можна було виконати завдання і стати переможцем.  
У четвер учитель Ольга Бас для учнів 3-В класу  провела майстер-клас Handmade Valentine cards. У цікавій, ігровій формі діти у співпраці з наставником вивчали історію виникнення свята, училися вітати друзів англійською мовою. 
Учні 8-Б, 10-гум. та 11-гум. класів разом з учителем Олексієм Юріним стали учасниками онлайн-гри “Jeopardy”. Старшокласники продемострували власні інтелектуальні, мовленнєві та творчі здібності, граючись поглибили знання з іноземної мови.
Класний керівник та вчитель англійської мови Юлія Рабко  подарувала  учням 6-В класу справжнє свято - «класні посиденьки “Love & other things” – ігри, англійську дискотеку та смаколики.   
Особливу цікавість викликали у школярів учнівські репортажі “I learn English because…”, які транслювалися на перевах впродовж тижня.
«Класно вивчати англійську граючись!» – сказали діти.


 

Переглядів: 187 | Додав: SergeyV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: