Ви увійшли як ГістьВітаю Вас, Гість
Головна » 2021 » Лютий » 16

Минулий тиждень для юних музикантів та їхніх викладачів був напруженим, насиченим та сповненим радістю від публічного виступу.  Відбулися творчі звіти вчителів музики Ганжі А.В., Шуляки В.О. та Оношко Л.О. Діти скучили за сценою, і хоча глядачами були тільки адміністрація школи та декілька вчителів, вони почули оплески та приємні слова подяки за їхній талант і щоденну працю. Це створило для учнів «ситуацію успіху», а педагогам надало можливість продемонструвати результати своєї педагогічної діяльності. Першим звітував керівник Зразкового духового оркестру Шуляка В.О.  Його вихованці уважно слухали свого педагога та старанно виконували партії, що гармонійно зливалися в натхненну мелодію.
Керівник Зразкового оркестру народних інструментів Ганжа А.В., віртуозно керуючи дитячим колективом, презентував чудові твори всесвітньо відомих композиторів. І завдяки використанню ІКТ запропонував оркестрантам порівняти своє виконання із виступами професійних оркестрів.
Оношко Л.О. у своєму презентаційному уроці поділилася досвідом щодо роботи над диханням флейтиста та прийомів опанування тріольного ритмічного малюнку.
Діти та всі присутні  отримали задоволення й позитивні емоції від зустрічі з прекрасним!

Переглядів: 200 | Додав: SergeyV | Дата: 16.02.2021 | Коментарі (0)