Ви увійшли як ГістьВітаю Вас, Гість
Головна » 2021 » Грудень » 1 » Партнерство школи з Черкаським національним університетом ім. Б. Хмельницького
00:06
Партнерство школи з Черкаським національним університетом ім. Б. Хмельницького

Практика довела, як багато значить у забезпеченні високого фахового рівня вчителя, його професійної майстерності співпраця школи з закладами вищої освіти. Це активізує, зацікавлює, допомагає у роботі школи та вишу. 
Наша школа досить давно співпрацює з Черкаським національним університетом ім. Б. Хмельницького в цілому і з кафедрою початкової освіти зокрема. Студенти кафедри набувають досвіду у нашому навчальному закладі – вони проходять практику на базі школи. Тому ми радо відгукнулися на  пропозицію університету провести круглий стіл за участю викладачів кафедри початкової освіти та учителів початкових класів з метою вдосконалення плану проходження педагогічної практики. Нашими гостями стали Байдюк Н.В., кандидат педагогічних наук, виконуюча обов’язки завідуючої кафедри початкової освіти, Шпак В.П., доктор педагогічних наук, професор кафедри початкової освіти, Нінова Т.С., кандидат педагогічних наук, доцент кафедри початкової освіти, Зобенко Н.А., кандидат педагогічних наук, доцент кафедри початкової освіти, Яцина С.М., кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри початкової освіти. Школу представляли заступники директора з навчально-виховної роби Кошель О.В., Семенова Н.В. та педагоги: Придаток О.Д.. спеціаліст вищої категорії, учитель-методист, Василенко А.В., спеціаліст вищої категорії, старший вчитель, Таран І.В., спеціаліст вищої категорії, старший вчитель,       Левченко А.В., спеціаліст першої категорії, сертифікований вчитель,    Брикун А.В., спеціаліст.  
Наші педагоги окреслили коло практичних питань, з якими можуть зіткнутися студенти під час практики та молоді вчителі, коли приходять до школи, радили, на що потрібно звернути увагу при фаховій підготовці майбутніх педагогів-почтківців. Зокрема говорили про роботу з шкільною документацією у тому числі класним журналом, важливість поурочного планування при підготовці та проведенні уроків, булінг та  роботу з батьками.  Розмова була змістовною та надзвичайно цікавою. Учителі Черкаської спеціалізованої школи №20 щиро вдячні педагогам кафедри початкової освіти ЧНУ за обмін досвідом.


 

Переглядів: 161 | Додав: SergeyV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: