Ви увійшли як ГістьВітаю Вас, Гість
Головна » 2021 » Грудень » 31

Добігає кінця І семестр 2021/2022 навчального року, впродовж якого учні Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №20 брали активну участь у різноманітних предметних конкурсах та олімпіадах. Цьогоріч через запровадження на території Черкащини червоної зони епідеміологічної безпеки частина конкурсів та олімпіад не відбулося, тому наші учні не мали змоги продемонструвати свої творчі здібності й знання рідної мовив у  Міжнародному мовно-літертурному конкурсі  імені Т.Г. Шевченка та Міжнародному конкурсі з української мови ім. Петра Яцика, проте мають чудові результати на ІІ (міському) етапі Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін:
І місце в олімпіаді з історії – Степаненко Неллі, 10-Г клас – учитель Бевза Юлія Вікторівна;
І місце в олімпіаді з обслуговуючої праці – Петухова Поліна, 9-Г клас – учитель Миронюк Катерина Валентинівна;
ІІ місце в олімпіаді з української мови та літератури – Іщенко Юлія, 11-Г клас – учитель Миколенко Тетяна Олександрівна;
ІІ місце в олімпіаді з англійської мови – Спірідонова Дарія, 10-Г клас – учитель Юрін Олексій Євгенович;
ІІ місце в олімпіаді з географії – Петухова Поліна, 9-Г клас – учитель Майоренко Ірина Олексіївна;
ІІІ місце в олімпіаді з географії – Ващенко Юлія, 10-Г клас – учитель Майоренко Ірина Олексіївна;
ІІІ місце в олімпіаді з української мови та літератури – Захарченко Маргарита, 10-Г клас – учитель Сокур Анжела Леонідівна.
Степаненко Неллі та Петухова Поліна будуть представляти місто Черкаси на ІІІ (обласному) етапі олімпіад з історії, обслуговуючої праці й географії.
Щиро вітаємо наших призерів та їхніх наставників, бажаємо нових перемог!

Переглядів: 193 | Додав: SergeyV | Дата: 31.12.2021 | Коментарі (0)

Народний художній колектив ансамбль танцю «Надія» Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 20 наприкінці 2021 року взяв участь у Міжнародному очно-дистанційному фестивалі-конкурсі учнівської та студентської творчої молоді «Соняшник», що проходив (м. Київ). Наші здобутки – три перших місця у різних вікових категоріях та найвища нагорода – Гран-прі!
Вітаємо вас, наші любі зірочки! Наснаги та успіхів вам на творчому шляху!

Переглядів: 167 | Додав: SergeyV | Дата: 31.12.2021 | Коментарі (0)