Ви увійшли як ГістьВітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Листопад » 9 » День української писемності та мови
17:03
День української писемності та мови

  Уже вкотре приходить до школи День української писемності та мови. Сьогодні, крім привітань, потрібно було, зайшовши до школи, назвати українське прислів’я. Допомагала, якщо з якихось причин призабули, чарівна скринька народної мудрості.
  Традиційно шкільний етап Міжнародного конкурсу з української мови ім. П. Яцика почався урочистою лінійкою в актовому залі. Присутніх зі святом привітала заступник  директора     С.М.Лис, читці декламували поезію про мову. Було організовано флеш-моб «Прийди до школи у вишиванці!» , школа заясніла цікавими висловлюваннями та фактами про мову. А другий поверх став галереєю народного мистецтва, яка засяяла безцінними рукотворами наших родів – українськими рушниками. Виставку  ми й назвали «Домашні обереги».
  На першому уроці діти писали  конкурсні диктанти на патріотичну тематику.
  Для старшокласників у цей день було організовано творчу зустріч із Олексієм Юріним, учителем англійської мови нашої школи,поетом, перекладачем, драматургом, режисером. Розмова видалася щирою, відкритою, цікавою. Для багатьох це було відкриття непересічної особистості, поштовх до роботи над самим собою. Цікаві питання – ще цікавіші відповіді на них.

Переглядів: 398 | Додав: SergeyV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: