Ви увійшли як ГістьВітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Вересень » 01

Переглядів: 210 | Додав: SergeyV | Дата: 01.09.2020 | Коментарі (0)

   Сьогодні в Черкаській спеціалізованій школі І-ІІІ ст №20 пройшла традиційна серпнева педагогічна рада. Розпочалася  урочисто з вітання ювілярів та педагогів, які підготували переможців та призерів учнівських олімпіад та МАН,  що, сподіваємось, сприяє позитивному настрою та вдалому початку навчального року. На засіданні було проаналізовано діяльність колективу в 2019/2020 навчальному році, відзначено досягнення учнів з навчальних предметів, успішне складання випускниками ЗНО, їх подальше працевлаштування. 
   Особлива увага приділялася організації якісного дистанційного навчання. З метою налагодження конструктивного зворотного зв'язку з учнями та батьками було прийняте рішення впроваджувати в освітній процес технології дистанційного навчання на одній платформі – GSuite for Education, додаток Google Classroom, де будуть розміщені всі навчальні предмети інваріантної складової навчального плану, навчальні теми, завдання, які потрібно виконати та терміни їх виконання, а також оцінки за виконані учнями роботи. 
   Заступником директора з навчально-виховної роботи Кошель О.В.  розроблений онлайн-курс для вчителів «Classroom. Дистанційне навчання», який успішно опанували 93 % педагогічних працівників. Для школярів створені шкільні поштові скриньки, через які вони мають можливість заходити в додатки Google Class. На уроках інформатики учні 5-11 класів також пройдуть навчання – удосконалять навички роботи в Classroom. Також буде організовано й для батьків учнів 1-4 класів дистанційний навчальний курс. Уже з 1 вересня педагоги планують використовувати окремі технології дистанційного та змішаного навчання.
    Таким чином, на педраді колективом Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ст №20 було визначено пріоритетні напрямки роботи закладу в умовах пандемії, обговорено план роботи закладу на 2020/2021 навчальний рік.

Переглядів: 235 | Додав: SergeyV | Дата: 01.09.2020 | Коментарі (0)