Ви увійшли як ГістьВітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Квітень » 30

Ми наближаємося до завершення 2019-2020 навчального року. Система освіти опинилася в умовах надзвичайно жорстких карантинних заходів. Дистанційне навчання стало викликом для нас усіх: учителів, дітей, батьків. Значна частина педагогів успішно опанувала нові навички для забезпечення неперервності освітнього процесу, освоївши онлайн сервіси для дистанційного навчання. Основним інструментом налагодження співпраці з учнями та батьками нашої школи стали платформи ОШкола та Google Classroom. З метою зацікавлення здобувачів освіти, урізноманітнення форм і методів роботи, налагодження зворотнього зв’язку педагоги використовують власні блоги, сайти, месенджер Viber, платформу Google Forms, веб-сервіс Zoom, освітні  портали "На урок", Gios,  Classtime. 
Дякуємо батькам, які стали нашими союзниками у налагоджені дистанційного навчання, змогли у стислі терміни забезпечити дітей необхідними умовами та технічними ресурсами, підтримують їх (дітей) та педагогів у цьому незвичайному освітньому процесі.
Попереду ще цілий місяць навчання, а далі завершення 2019-2020 навчального року. Згідно з рекомендаціями Міністерства освіти і науки України (лист МОН України від № 1/9-213 від 16 квітня 2020 року) структура навчального року залишається незмінною і останнім днем навчання буде 29 травня.
Оцінки за ІІ семестр учні отримають з урахуванням результатів очного навчання у січні – березні 2020 року та результатів дистанційного навчання під час карантину. 
Усі учні 1-8-х та 10-х класів будуть переведені до наступних класів. Копії табелів навчальних досягнень учнів, які планують продовжувати навчання у нашому закладі, будуть надіслані електронною поштою. Оригінали документів школярі отримають у вересні 2020/21 навчального року.
Учні 4-х та 9-х класів звільнені від ДПА (наказ МОН України від 30 березня 2020 р. № 463). Оформлення свідоцтв про здобуття базової середньої освіти для випускників 9-х класів рекомендовано завершити до 15 червня. Їх видача буде здійснена з урахуванням необхідності дотримання протиепідеміологічних вимог.
Шановні наші випускники, ми розуміємо, що Ви опинилися у найскладнішій ситуації. ЗНО відбудеться за будь-яких умов. Термін його проведення буде залежати від тривалості карантину. Наші педагоги намагаються максимально надати Вам кваліфіковану допомогу у підготовці до іспитів дистанційно. Крім того, щоденно Ютуб-канал МОН,  українські телеканали  транслюють уроки з підготовки до ЗНО. 
Будьте здорові, бережіть себе!

Переглядів: 413 | Додав: SergeyV | Дата: 30.04.2020 | Коментарі (0)