Ви увійшли як ГістьВітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Січень » 18

15-16 січня 2019 року в м. Черкаси на базі готелю «Optima» відбувся семінар-тренінг «Медіаграмотність». Вчителі мистецтва, історії, української мови та літератури отримували знання та навички з питань медіаграмотності ти розвитку критичного мислення.
Коучами виступили представники Академії української преси: Світлана Крот і Юлія Зоря.

 

Переглядів: 410 | Додав: SergeyV | Дата: 18.01.2019 | Коментарі (0)

Український народ багатий на національні обряди та традиції. Найважливішими традиціями Старого Нового року є щедрування і посівання.
Учасники вокальної студії «Беліссімо» (керівник Висоцька Н. О.)  співали щедрівок та посівали. Усе – за давніми українськими традиціями.
Жваво й бадьоро діти створювали різдвяний настрій. Щедрували, бажали всім міцного здоров`я, добробуту, достатку, процвітання і злагоди у родинах. Звучали пісні, колядки, а наприкінці, звісно ж, посипання житнім зерном.
Різдво буває один раз на рік. Тож хай наш вертеп стане приємною згадкою про це дивовижне свято і нагадуванням про те, що треба завжди жити у душевній чистоті, любові, милосерді та співчутті.

Переглядів: 354 | Додав: SergeyV | Дата: 18.01.2019 | Коментарі (0)

Під час канікул педагоги школи активно працювали над підвищенням фахової майстерності: відвідували тренінги, онлайн-курси, проведено засідання методичних об’єднань та засідання педагогічної ради. Учителі опрацювали ряд важливих питань, які стосуються освітнього процесу школи. Обговорили упровадження інноваційних технологій навчання як засіб розвитку творчої особистості на поступі до Нової української школи, йшлося також про вплив інформаційної освіти учителів на результати навчання учнів. У формі практичного заняття опрацювали питання «Сучасний урок: проблеми, пошуки, знахідки, перспективи…». Під час педагогічної ради детально розглянули результати моніторингу навчальних досягнень учнів 1-4 та 5-11 класів за результатами І семестру 2018-2019 навчального року, а також проаналізували причини травматизму учнів у школі і обговорили питання про стан роботи з безпеки життєдіяльності.

Переглядів: 377 | Додав: SergeyV | Дата: 18.01.2019 | Коментарі (0)

08 січня 2019 року на базі школи відбувся майстер-клас «Використання невербальних засобів комунікації та інтерактивних методів під час роботи з аудиторією» вчителя англійської мови Юріна О. Є., який він провів для вчителів міста. Олексій Євгенович застосував нові, цікаві методи та форми роботи. Проведене заняття було ефективними і успішними, бо надало практичну та інтелектуальну допомогу, створило умови для підвищення освітнього, професійного рівня вчителів, сприяло розвитку сучасного стилю педагогічного мислення та підтримці педагогічної ініціативи інноваційних процесів.

Переглядів: 396 | Додав: SergeyV | Дата: 18.01.2019 | Коментарі (0)

Новий рік – найвеселіше, найрадісніше, найулюбленіше свято. Його з нетерпінням чекають як дорослі, так і діти, бо знову починають вірити в казку, сподіватися на щасливі зміни і загадувати бажання.
Радісні малюки в яскравих карнавальних костюмах разом зі своїми батьками, дідусями та бабусями заповнили святкову залу.
Величезне захоплення у гостей свята викликала яскрава новорічна програма. Усі учасники дійства поринули у вихор казкового настрою та шалених емоцій! Вони весело танцювали, розігрували веселі сценки, кружляли в хороводах та розважалися.
Неповторні костюми казкових персонажів та героїв відомих мультфільмів, артистизм учасників та дитяча зацікавленість зробили дійство справжньою новорічною пригодою, яка порадувала батьків та гостей.
Особливі слова вдячності за подаровану дітям казку Валентині Олександрівні Федоренко та її театральній студії «Астрейя».

 

Переглядів: 339 | Додав: SergeyV | Дата: 18.01.2019 | Коментарі (0)