Ви увійшли як ГістьВітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Грудень » 10

З нагоди відзначення Дня Збройних сил України та з метою вшанування пам’яті всіх загиблих воїнів АТО 6 грудня у Черкаській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №18 пройшла ІІІ міжшкільна учнівська спартакіаді імені Б. Каравайського. Юнаки демонстрували знання військових команд, урочисто проходили строєм із піснею, долали умовні перешкоди спортивних естафет. Переможцем спартакіади стала команда Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 20.
Спортивні змагання сприяли  згуртуванню кожного   колективу, розвитку  фізичних здібностей, кмітливості та спритності.
Показові виступи учнів школи сприяли створенню святкового настрою. Вітаємо наших переможців!!!

Переглядів: 323 | Додав: SergeyV | Дата: 10.12.2018 | Коментарі (0)

Всесвітній день боротьби зі СНІДом вперше відзначали 1 грудня 1988 року з ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров’я . Із того часу Всесвітній день боротьби зі СНІДом відзначається щорічно. Головна мета  – звернути увагу суспільства на цю проблему. За даними ООН, поширення епідемії СНІДу у світі в цілому сповільнилися. За останні п’ять років кількість виявлених випадків зараження ВІЛ/СНІД скоротилась на 20%.
Натомість в Україні серед країн Східної Європи ступінь поширеності ВІЛ/СНІД найвищий, серед дорослого населення він становить 1,1%. Протягом десяти місяців 2017 року в країні щодня реєстрували 48 випадків захворювання на ВІЛ-інфекцію, 24 захворювання на СНІД та вісім випадків смерті від СНІДу.
Звернути увагу та нагадати учням школи  про страшну хворобу 20 століття вирішили члени волонтерського загону «Молодь за здоров’я» (керівник – психолог Литовченко Т. С.). Школярі розповіли про 10 основних факторів, які необхідно знати про ВІЛ-інфекцію та СНІД, правила уникнення ризику ВІЛ-інфікування.

 

Переглядів: 359 | Додав: SergeyV | Дата: 10.12.2018 | Коментарі (0)