Ви увійшли як ГістьВітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Березень » 05

У вівторок, 6 березня, та в середу, 7 березня, школярі міста Черкаси продовжать перебувати на позапланових канікулах. За парти діти повернуться вже наступного понеділка, 12 березня. Таке рішення щойно ухвалила на своєму засіданні місцева комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.
За словами заступника міського голови Ігоря Волошина, Міністерство освіти і науки України, а ще – регіональна комісія з питань ТБНС при Черкаській облдержадміністрації радили відновити навчання. Утім, безпосереднє рішення про це приймають заклади вищої освіти самостійно вмежах своєї автономії та місцеві органи самоврядування, у сфері управління яких знаходяться усі інші заклади освіти.
– Ми моніторили ситуацію навколо цього питання в різних областях нашої країни, – говорить він. – У одних містах залишили без змін своє попереднє рішення, натомість в інших – від завтра відновили навчальний процес. Проте це не зовсім правильно у відношенні як до самих учнів, так і до їхніх батьків. Частина з них уже спланували цей час за межами міста. Ми повинні ставитися з повагою та відповідальністю до учасників навчального процесу – і до школярів, і до педагогів.
Урешті учасники обговорення зійшлися на тому, аби в Черкасах залишити без змін дію попереднього рішення місцевої комісії з питань ТБНС стосовно призупинення навчального процесу в школах на ці два дні.

http://chmr.gov.ua/ua/newsread.php?view=14466&s=1&s1=65

Переглядів: 346 | Додав: SergeyV | Дата: 05.03.2018 | Коментарі (0)