Ви увійшли як ГістьВітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Листопад » 11

   7 листопада учні 3-Б класу (класовод Л.В.Шкребтієнко) побували в Черкаському інституті пожежної безпеки ім.Героїв Чорнобиля. На ошатно прибраній території школярів зустрів курсант Сашко, який був екскурсоводом. Найперше учні відвідали їдальню, дізналися, що у курсантів є і власна пекарня, і погріб, у якому зберігаються власноруч заготовлені овочі, соки. Далі оглядали кабінети. Коли учні зайшли, курсанти чемно піднялися і за командою викладача  привіталися по-військовому, так що в школярів аж дух перехопило. А у актовій залі учні стали свідками того, як команда інституту готувалася до КВК. Та найцікавішим було підійти до пожежних автомобілів. Школярам дозволили одягнути захисні шоломи і посидіти всередині машин. А  ще Сашко зі своїми друзями влаштували змагання: за 25 секунд одягнули термокостюми. Після екскурсії на питання, хто хоче стати пожежником, усі третьокласники , піднявши руку, вигукнули: «Я!»

Фотоальбом

Переглядів: 499 | Додав: SergeyV | Дата: 11.11.2014 | Коментарі (0)

   Нещодавно у концертному залі Черкаського музичного училища відбувся концерт викладача по  класу домри, професора Донецької консерваторії Світлани Білоусової. Учасники шкільного оркестру народних інструментів разом зі своми викладачами по класу «музичний інструмент» (Агасімовою Л.І., Сухенко І.В.)відвідали концерт і були вражені майстерністю виконання, незвичайними прийомами гри на домрі.

Переглядів: 505 | Додав: SergeyV | Дата: 11.11.2014 | Коментарі (0)

     На початку листопада у Черкаській обласній філармонії відбувся черговий концерт Дитячої філармонії. Учні 6-Б класу разом зі своїм класним керівником О.М.Бас насолоджувались зустріччю із музичною Іспанією, символом якої є гітара. У програмі концерту - розповідь про історію виникнення і поширення цього популярного музичного інструмента та композиторів, які присвятили гітарі сторінки своєї творчості. А виступ гостя програми – соліста Національної філармонії України, заслуженого артиста України Андрія Остапенка, його натхненна та віртуозна гра, темпераментні ритми та мелодії допомогли зануритися у неповторну атмосферу Іспанії. У програмі прозвучали вокальні та інструментальні твори видатних композиторів Ісаака Альбеніса, Жоржа Бізе, Вінченцо ді К’яра, Хоакіно Родріго, Мануеля де Фалья. Зачарував учнів і неймовірний світ іспанського танцю.

Переглядів: 491 | Додав: SergeyV | Дата: 11.11.2014 | Коментарі (0)