Ви увійшли як ГістьВітаю Вас, Гість
Головна » 2021 » Жовтень » 13 » Вітаємо шкільну громаду з Покровом, Днем українського козацтва та Днем захисника України!
20:03
Вітаємо шкільну громаду з Покровом, Днем українського козацтва та Днем захисника України!

Християни всього світу щороку 14 жовтня відзначають свято Покрови Пресвятої Богородиці. У нашій країні в цей день святкують ще й День українського козацтва та День захисника України. Наші пращури вірили, що свято Покрови приносить із собою мир, добро, довіру і любов.
Відзначення свята Покрови має дуже глибоку історію в Україні. Традиція святкувати Покров Святої Богородиці була заснована князем Андрієм Боголюбським ще з 1164 року. Оскільки козаки здавна вважали Богородицю своєю покровителькою та захисницею, на Покрову українці почали святкувати День козацтва. Вважається, що основним заняттям козаків була військова справа та захист кордонів. Cьогодні козак, перш за все, воїн за духом, захисник України!  
У Черкаській спеціалізованій школі №20 навчається 52 учні, батьки яких стали на захист рідної землі, миру та спокою у наших оселях!
Педагогічний колектив щиро вітає всіх зі Святом Покрова Божої Матері, з Днем козацтва та Днем захисника України, яку ми любимо, шануємо та прагнемо прославляти серед інших гідних країн!

Переглядів: 166 | Додав: SergeyV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: