Ви увійшли як ГістьВітаю Вас, Гість
Головна » 2021 » Серпень » 17 » Відпочиваємо та перемагаємо!
09:50
Відпочиваємо та перемагаємо!

Народний ансамбль танцю «Надія» у липні 2021 року влаштував собі казкову подорож! Учасники колективу зі своєю чудовою керівницею Оксаною Дейнегою та у супроводі деяких батьків відвідали славнозвісне місто на південно-східному узбережжі Чорного моря – Батумі, що у Грузії. Подорож колективу до м. Батумі можна описати одним словом – «свято»! Ласкаве Чорне море, величні Кавказькі гори, грузинський колорит, цікаві екскурсії до природних та архітектурних пам’яток, найкращі друзі, довгоочікувана участь у конкурсі – усе це залишиться яскравими спалахами літа у пам’яті дітей та дорослих.
До того ж із Грузії «Надія» повернулася не з порожніми руками. За три танці («Мій тато – герой», «Мамина молитва» та «Жартівлива полька»), представлені на Міжнародному багатожанровому конкурсі-фестивалі «Золоте руно», колектив отримав І місце та два ІІ місця.
Разом із Народним ансамблем танцю «Надія» їздила до Грузії на фестиваль «Золоте руно» і солістка Народної вокальної студії «Беліссімо» Каріна Кузьменко. Вона, попри серйозну конкуренцію, виборола ІІІ місце.
Щиросердно вітаємо наших зірочок! Хай вам завжди щастить на творчому шляху!

Переглядів: 233 | Додав: SergeyV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: