Ви увійшли як ГістьВітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Листопад » 7 » Учитель учителю…
00:47
Учитель учителю…

    Забезпечення якості освіти в нових реаліях сьогодення – головна тема педагогічної ради, яка відбулася  2 листопада 2020 року в школі. Питання надання якісних освітніх послуг для досягнення мети – успішний конкуренто спроможний випускник – було розглянуто через призму вдосконалення  технологній дистанційного навчання. 
   Директорка Людмила Кіта розкрила умови, які впливають на освітній процес, і наголосила, що професіоналізм вчителів та усвідомлене навчання учнів – запорука якісної освіти. Вона відмітила, що важливо моніторити наскільки учні зрозуміли навчальний матеріал, визначати «проблемні місця» і приділяти їм більше уваги, варто використовувати прийоми для змішаного та дистанційного начання, які допомагають за декілька хвилин оцінити, наскільки  добре учні опановують начальний матеріал.
   Олена Кошель, заступниця директора з навчально-виховної роботи,  ознайомила педагогів із новим Положенням про дистанційну форму здобуття повної загальної середньої освіти (наказ МОН від 08 вересня 2020 року №1112). А також розкрила методологію дистанційного навчання, його засоби та інструментарій, надала методичні рекомендації для початкової, основної та старшої школи, акцентувала увагу на особливостях оцінювання та контролю.  
   Педагоги школи (учитель історії та права Юлія Бевза, учитель англійської мови Юлія Рабко, учитель початкових класів Тетяна Непритворна), які успішно впровадили нові технології навчання в освітній процес під час карантину, поділилися з колективом своїми напрацюваннями, застерегли від типових помилок, презентували методики, які спрацювали якнайкраще (відеоуроки, використання платформи Класрум, Google форм та тестів, особливості організації онлайн навчання молодших школярів тощо).

Переглядів: 216 | Додав: SergeyV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: