Ви увійшли як ГістьВітаю Вас, Гість
Головна » 2021 » Квітень » 26 » Тиждень початкової школи
14:53
Тиждень початкової школи

Іноді серед сірої метушні буднів і напруженої праці хочеться чогось незвичайного. Саме з цією метою було проведено Кольоровий тиждень в початковій школі з 19 по 23 квітня.
На ранковій зустрічі молодші школярі розпочали подорож у у Кольорову країну. Кожний день тижня був присвячений певному кольору та мав свою тематику. Навіть уроки  проходили незвично. Молодші школярі із задоволенням брали участь у різноманітних конкурсах, виставках, змаганнях, розвивали свої творчі здібності та таланти, вчилися бути спостережливими, кмітливими та креативними.
Понеділок – день червоний, він яскравий і святковий. День радості. Учні та учениці початкової школи із захопленням узяли участь в аукціоні теплих слів та створили «Серце доброти».
У вівторок панував синій колір. У цей день говорили про глибинну красу водних просторів, про неперевершені чари синього неба, про важливість і розуміння цінності життя. 
Середа  –  день дуже сонячний і яскравий, адже жовтий  – це колір сонця, радості і оптимізму. Протягом дня учні  гралися, надували повітряні кульки,  фотографувалися, співали та раділи.
У четвер було зелено  навкруги. День був сповнений надії, безпеки, юності, спокою. Здобувачі освіти  вчилися бачити красиве навколо себе, цінувати і берегти природу, жити в злагоді і бути з нею одним цілим. У цей день до молодших школярів завітала пані на ім’я Хімія із цікавими дослідами та відкриттями. 
П’ятниця –  день фіолетовий. Фіолетовий – це колір дружби, символізує розум, мудрість, сприяє натхненню. Не випадково саме у цей день молодші школярі із завзяттям складали казки про дружбу та виготовляли  мінікнижечки «Дружба і допомога». 
Протягом Кольорового тижня ми переконалися, що кольори зцілюють, змінюють наш настрій і внутрішній стан, заспокоюють і змушують діяти, розпалюють творчу думку, допомагають зосередитися. І, звичайно ж, ентузіазм учителів початкових класів, їх творчий підхід та неординарність мислення зробили тиждень початкової школи справжнім святом для всіх – учнів, учителів, батьків.

Переглядів: 194 | Додав: SergeyV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: