Ви увійшли як ГістьВітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Березень » 5 » Тиждень англійської мови
19:20
Тиждень англійської мови

З 17 по 23 лютого 2020 року у нашій школі проходив Тиждень англійської мови, під час якого учні поринули в атмосферу країни, мова якої вивчається, заочно відвідали визначні місця Великої Британії, познайомились з видатними постатями.
Понеділок (17.02) був присвячений Дню святого Валентина. Для учнів, батьків, учителів у фоє школи облаштували фотозону «Love is…». До учнів 1-2 класів завітали «ростові фігури», які організували цікаві конкурси та змагання. Від них діти дізналися багато цікавого про тварин, збагатили свій словниковий запас. Учитель англійської мови Бас О.В. разом з ученицями 11гум класу Чумак А. та Даллул Д. провели майстер – клас з виготовлення валентинок для учнів 2-3 класів, під час якого діти співали, грали та вивчали англійську мову цікаво та весело.
У вівторок (18.02) учні 9-х класів (учитель Мірошнікова А.І.) взяли участь у КВК «We like and learn English» і продемонстрували не лише своє вміння говорити англійської мовою, а й знання географії історії та літератури Великої Британії. П’ятикласники із задоволенням стали учасниками квесту «Swift and Clever», організованого учителем Скрипай В.О., удосконалювали навички аудіювання та говоріння, розвивали логічне мислення, пам’ять та увагу.
У середу (19.02.) учні школи під час уроків англійської мови писали диктант «В. Шекспір» і демонстрували свою грамотність: знання англійського правопису та граматики. Після уроків учитель Скрипай В.О. провела для шестикласників інтелектуально-пошуковий квест. Учні були поділені на команди. Завдання охоплювали увесь вивчений матеріал і діти з цікавістю виконували усі поставлені перед ними завдання. Найкмітливішою та найрозумнішою виявилася команда 6-Б класу.  
У четвер (20.02.) учні 8-х класів (учитель Ляховецька Т.Г.) проходили онлайн-тестування з англійської мови, яке дало можливість об’єктивно оцінити рівень їхніх знань. Для старшокласників (10-11 класи) учитель   Юрін О.Є. організував зустріч з волонтером Корпусу Миру. 
На завершення у п’ятницю (21.02.) в актовій залі відбувся міні-концерт, усі переможці та активні учасники заходів були нагороджені грамотами.  
«До нових зустрічей» - такими словами закінчився Тиждень англійської мови у нашій школі.

Переглядів: 256 | Додав: SergeyV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: