Ви увійшли як ГістьВітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Жовтень » 11 » Семінар для заступників із виховної роботи
12:12
Семінар для заступників із виховної роботи

10 жовтня 2017 року на базі Черкаської спеціалізованої школи І−ІІІ ступенів № 20 відбувся  семінар заступників директорів з виховної роботи «Формування моральної самосвідомості зростаючого громадянина України засобами мистецтва на основі взаємодії освітнього процесу в загальноосвітньому і позашкільному навчальних закладах».
Метою заходу було познайомити учасників семінару з особливостями виховання національно свідомого громадянина, духовно багатої особистості на прикладах споконвічних українських традицій та духовно-моральної культури вітчизняних поколінь; підвищити рівень  фахової компетентності педагогів із питань методичної та практичної роботи, розвивати практичні навички та вміння взаємодії освітнього процесу в загальноосвітньому і позашкільному навчальних закладах щодо формування моральної самосвідомості зростаючого громадянина України засобами мистецтва.
Відкрила захід та розповіла про школу Л.Б.Кіта, директор закладу.
У ході виконання вправи «Соняшник», яку провела Лємешева Н.А., заступник директора з НВР школи, учасники семінару підсумували, яким має бути випускник сучасного освітнього закладу.
З особливостями  створення оптимального простору для життєтворчості особистості познайомила Жарко О.Ф., заступник директора з виховної роботи.
Золотоніський РБДЮТ презентував досвід створення та роботи на базі позашкільного навчального закладу осередку компетенцій та став ініціатором створення подібного осередку на базі СпШ І−ІІІ ступенів № 20. Методист з виховної роботи РБДЮТ Камша Н. М. у практичному блоці семінару провела майстер-клас «Засоби і майстерність заступника виховної роботи з реалізації діяльнісного підходу у вихованні свідомого громадянина України засобами мистецтва».
Творчу естафету майстерно провели учні Зразкової вокальної студії «Беліссімо», театральної студії «Астрейя», ансамблю «Рушничок» .
Під час підведення підсумків семінару  Черкаська СпШ І−ІІІ ступенів №20 та  Золототоніський РБДЮТ домовилися про підписання угоди про співпрацю.

 

Переглядів: 423 | Додав: SergeyV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: