Ви увійшли як ГістьВітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Грудень » 31 » Семінар директорів
13:15
Семінар директорів

  Важко переоцінити наскільки важливо сучасній школі мати своє обличчя,  власний імідж, який сприятиме підвищенню ефективності діяльності заходу, приваблювати батьків та учнів, даватиме змогу бути конкуренто спроможним у сучасних соціально-економічних умовах. Цього вимагає сьогодення.
11 грудня 2014 на базі Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 20 відповідно до плану методичної роботи з педагогічними кадрами, було проведено семінар директорів шкіл з теми «Створення інноваційного розвиваючого простору у школі».
  Однією з складових іміджу нашої школи є інноваційний розвиток освітнього простору за рахунок впровадження в навчально-виховний процес сучасних педагогічних ідей, прогресивних технологій та інтерактивних методик. Єдність керівництва та колективна мудрість педагогів – це сила та наш інтелектуальний потенціал.
  З педагогічною майстернею як прогресивною сучасною технологією освітяни познайомились відповідно до плану семінару:

  В рамках семінару директори шкіл переконалися що у створенні творчого розвиваючого простору головну роль відіграє спеціалізація закладу. Підтвердженням цього був концерт подарований учнями.
  Підсумки семінару були проведенні у формі комплементаріуму. Керівникам навчальних закладів було запропоновано поділитись враженнями від діяльності школи, оцінити роботу педагогічного колективу зі створення інноваційного розвиваючого простору. У жвавій дискусії учасники семінару винесли позитивну оцінку роботі навчального закладу.

Фотоальбом

Переглядів: 549 | Додав: SergeyV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: