Ви увійшли як ГістьВітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Січень » 30 » Протягом місяця учні Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів збирали подарунки для вихованців чотирьох дитячих будинків
17:36
Протягом місяця учні Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів збирали подарунки для вихованців чотирьох дитячих будинків
     Протягом місяця учні Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів збирали подарунки для вихованців чотирьох дитячих будинків, а саме Черкаського будинку «Малятко», Михайлівської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату, спеціальних шкіл - інтернатів в містах Сміла, Тальне та в селі Вільшана.
   Святковий концерт для вихованців закладів підготували зразкова вокальна студія «Беліссімо» (керівник Висоцька Н.О.) та театральна студія «Астрейя» (керівник Федоренко В.О.). 
      Намагаючись подарувати свято дітям, ми отримали багато позитивних емоцій та заряду енергії для хороших справ, завдяки теплому прийому, щирим посмішкам, радісним поглядам від дітей! Щиро дякуємо усім батькам та учням хто долучився до Благодійної акції за Вашу доброту та небайдужість до чужих дітей!



Переглядів: 526 | Додав: SergeyV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: