Ви увійшли як ГістьВітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Листопад » 11 » Підсумки Тижня української мови та літератури
17:09
Підсумки Тижня української мови та літератури

Із 7 жовтня по 11 листопада у школі проходив Тиждень української мови й літератури, приурочений 160-річчю з дня народження І. Я. Франка.
9 листопада, як і по всій Україні, відбулися заходи, присвячені Дню української писемності та мови. Почалося святкування з урочистої лінійки в актовому залі. До присутніх з вітальним словом звернулася директор школи Кіта Людмила Богданівна, потім прозвучала літературно-музична композиція.
На першому уроці учні 3-11 класів писали диктанти, які були присвячені 160-річчю з дня народження І. Я. Франка. У заході взяли участь 576 учнів.
У вестибюлі та в шкільній бібліотеці були розгорнуті виставки творів Великого Каменяра та книг про нього. Учні підготували стінні газети та ілюстрації до творів письменника.
Цікаво пройшов мовний турнір між учнями шостих класів “Чи добре я знаю рідну мову?” Літературний конкурс “Що я знаю про Івана Франка?” відбувся у 7-В класі. У середу учні 5-11-их класів взяли участь у конкурсі виразного читання поезій  І. Франка. У четвер стартував літературно-мовний конкурс “Рідне слово” ( серед восьмих класів).
Переможцям конкурсів у п’ятницю було вручено нагороди.

Переглядів: 404 | Додав: SergeyV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: