Ви увійшли як ГістьВітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Жовтень » 27 » Особливості ЗНО - 2015
22:48
Особливості ЗНО - 2015

    Наказом Міністерства освіти і науки України від 01.10.2014 №1120 «Про деякі питання проведення зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти, для осіб, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів України в 2015 році» затверджено перелік навчальних предметів, з яких проводитимуться тестування:
Українська мова і література
Історія України
Математика
Біологія
Географія
Фізика
Хімія
Англійська мова
Іспанська мова
Німецька мова
Російська мова
Французька мова

   Кожен зареєстрований учасник зовнішнього незалежного оцінювання має право скласти тести не більш як із чотирьох навчальних предметів. Зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури є обов’язковим для усіх абітурієнтів, які бажають здобувати вищу освіту за ступенем молодшого бакалавра (молодшого спеціаліста) та бакалавра (спеціаліста або магістра медичного, фармацевтичного або ветеринарного спрямувань).
   Зовнішнє незалежне оцінювання проводитиметься у квітні - липні 2015 року. Визначення тривалого часу для проведення зовнішнього незалежного оцінювання пояснюється прогнозованими тривалими канікулами в осінньо-зимовий період у багатьох регіонах України і можливими змінами в графіках навчального процесу. Після прийняття регіональними органами управління остаточних рішень щодо термінів завершення 2014/2015 навчального року, Українським центром оцінювання якості освіти буде розроблений та оприлюднений Календарний план підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання в 2015 році.

Переглядів: 702 | Додав: SergeyV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: