Ви увійшли як ГістьВітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Лютий » 3 » Найкращий подарунок – книга
11:34
Найкращий подарунок – книга

   Нещодавно шкільна бібліотека поповнилась надзвичайно цінною і цікавою літературою, подарованою нашими шефами: заводом «Темп» та ПАТ «Азот». Це унікальні книги про нашу історію, визначних державотворців, композиторів, воїнів, поетів, це книги боротьби людей за свободу і гідне життя, це роздуми про актуальні проблеми стародавньої, середньовічної, нової та новітньої історії України. Видані  бібліотекою видавництва газети «День», вони  стануть у нагоді не лише для підготовки до уроків як учителям, так і учням, а й усім, хто не байдужий до нашої історії, хто хоче глибше пізнати нашу культуру, мистецтво, літературу, наш шлях до свободи. Ось ці книги:
1. Люди Майдану.Хроніка.(Добірка знакових фотографій з Майдану: від найпершого вечора -  до трагічних подій на Інститутській).
2. Сила мякого знака, або Повернення Руської правди.(Аналіз українських «больових точок» експертами  і журналістами «Дня», матеріали С.Кримського, Клари Гудзик).
3. Джеймс Мейс : «Ваші мертві вибрали мене…»(Аналітичний щоденник злетів і падінь української держави, наукова рецепція Голодомору)
4. Україна Incoqnita (Збірник статей про живописців, композиторів,воїнів, поетів,будівничих України, це історія боротьби людей за свободу і гідне життя).
5. Україна Incoqnita.ТОП – 25 (Книга про Україну,її шлях через століття, пізнання самих себе).
6. Апокрифи Клари Ґудзик.(Збірник статей та нарисів про питання суспільної моралі, людських стосунків, мовні проблеми, людини і природи, людини і церкви).
7. 15 книг із серії «Бронебійна публіцистика» (Статті та уривки  творів М.Костомарова, М.Драгоманова, П.Куліша, І.Франка, Миколи Хвильового, Є.Маланюка,Олега Ольжича,У.Самчука, Ю.Шевельова,В.Стуса, Івана Багряного та ін.).
Українці – читайте!

Переглядів: 494 | Додав: SergeyV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: