Ви увійшли як ГістьВітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Жовтень » 19 » Модель ООН: крок до дипломатії
16:46
Модель ООН: крок до дипломатії

   17 жовтня відбулась ІІ Конференція Учнівської Асамблеї УМА «Модель ООН: крок до дипломатії», в якій взяли участь 23 навчальні заклади міста. Кожна делегація представляла інтереси країни, яка випала їм по жеребу. В цьому році 20 школа захищала інтереси Боліваріанської Республіки Венесуела. Учасники:
   1)Комітет Ради Безпеки ООН (питання: "Арабська весна. Можливі засоби запобігання військовим конфліктам" ) - делегат Гриценко Дар’я (11-А)
   2)Комітет з питань боротьби з наркотичною злочинністю : "Роль ООН в питанні наркотичної злочинності, як світової проблеми " – делегат Ляховий Ілля (11-А)
   3)ЮНЕП : ("Боротьба з утилізацію сміття та хімічних і токсичних відходів" ) - делегат Демченко Ольга (11-А)
   4)Комітет із прав людини: ("Захист прав біженців під час військових конфліктів") – делегат Чуб Ян (11-А)
   5)Комітет ЮНЕСКО ("Доступ мігрантів до освітньої системи як елемент соціальної згуртованості та справедливості") - делегат Замниборщ Олександр (9гум.)
   Олександра Науменка, президента нашої школи,  кращого делегата попередньої гри, було запрошено очолити Комітет із прав людини і увійти до Секретаріату  Асамблеї ООН.
   Делегати працювали в комітетах, зачитуючи доповіді, обговорюючи і дискутуючи з опонентами. Створювали коаліції і навіть очолювали їх , незважаючи на молодший вік (Замниборщ О.)  Заслухавши доповіді, комітети приймали резолюції.
   Відбулись цікаві зустрічі зі спеціально запрошеними гістьми: воїнами з полку «Азов», Поліщуком С.А.( в.о. начальника екологічної інспекції в Черкаській обл.), керівником  із боротьби з незаконнним обігом наркотиків УМВС в Черкаській області, Валерієм  Макеєвим  — письменником, адвокатом і волонтером, що пробув у полоні 100 днів.  
   На завершення відбувся традиційний бал квітів, під час якого танцювали падеграс, кадриль, польку, іспанський вальс та ін.
   Делегати 20 школи запам’яталися високим інтелектуальним рівнем, умінням відстоювати власну думку, нестандартним баченням проблем і принциповою чесністю, відмовившись брати участь у справжніх кулуарних інтригах.
   Дівчата, що працювали у Прес-центрі, були визнані кращими і нагороджені грамотами.

Фотоальбом vk.com

Переглядів: 457 | Додав: SergeyV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: