Ви увійшли як ГістьВітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Листопад » 19 » Міський семінар учителів музичного мистецтва
23:19
Міський семінар учителів музичного мистецтва

14 листопада на базі Черкаської спеціалізованої школи № 20 пройшов міський семінар для вчителів музичного мистецтва на тему: «Професійна мобільність педагогів в умовах реформування освіти».
Метою даного заходу було ознайомити учасників з інноваційною
спрямованістю педагогічної діяльності вчителя музичного мистецтва в сучасних умовах розвитку освіти, культури та суспільства.
Відкрила семінар Дєєва Ю. Г., методист Черкаського ММК. ЗайчукА.О., заступник директора з навчально-виховної роботи, провела віртуальну екскурсію школою. Для учасників семінару вчителями музичного мистецтва СШ І-ІІІ ступенів № 20 Андрущенко Л.І. та Волчо Ю.Є. були проведені майстер-класи «Створення умов для самовираження учнів на уроках мистецьких дисциплін в контексті НУШ» та «Розвиток творчих здібностей учнів як запорука їхньої успішної соціалізації в дорослому житті», під час яких учителі поділились власними розробками з педагогічної
інноватики. А Зайчук А. О. провела коуч-сесію «Чи можна зробити вчителювання модним?», на якій навчала «модним тенденціям» вчительської професії.
Учасники семінару обмінялися думками з теми семінару, відмітили результативність роботи адміністрації та високо оцінили майстерність вчителів під час проведення майстер-класів та коуч-сесії і переконалися, що інноваційні методи активно впроваджуються вчителями музичного мистецтва школи і є дієвими та успішними під час освітнього процесу, висловили вдячність за високий науково-методичний рівень проведення семінару.

Переглядів: 307 | Додав: SergeyV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: