Ви увійшли як ГістьВітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів

  В Станції Луганській несе службу боєць 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади випускник нашої школи , активний діяч Батьківської Ради Олександр Володимирович Кутній. Ці позиції – крайній плацдарм ВСУ. Майже кожен день військовим приходилось відбивати атаки бойовиків. П’ять місяців знаходився в цьому «пеклі» і наш герой.
  Педагогічний, учнівський колективи та батьківська громада нашої школи, як і всі українці з тривогою спостерігають за перебігом подій на сході України і з нетерпінням чекали повернення захисників додому. І ось нарешті довгоочікувана зустріч. У перший день перебування вдома Олександр Володимирович завітав до рідної школи. Де зустрівся з шкільною родиною. Зустріч пройшла у надзвичайно хвилюючий, теплій обстановці, діти вітали воїна стоячи, гучними оплесками, вигуками: «Дякуємо!», «Героям слава!».
  Олександр Володимирович продемонстрував дітям, як виглядає солдат в бою. Передав в шкільний музейний куточок осколки від розірваних снарядів і гільзи.
  Захисник був надзвичайно здивований патріотизмом юних українців і передав дітям прапор із підписами побратимів.
  Вся шкільна родина продовжує малювати малюнки, писати листи, збирати речі для бійців АТО… і вірять що над нашою Україною знову буде мирне небо.

Повертайтесь живими!

Фотоальбом

Переглядів: 243 | Додав: SergeyV | Дата: 31.12.2014 | Коментарі (0)

  Важко переоцінити наскільки важливо сучасній школі мати своє обличчя,  власний імідж, який сприятиме підвищенню ефективності діяльності заходу, приваблювати батьків та учнів, даватиме змогу бути конкуренто спроможним у сучасних соціально-економічних умовах. Цього вимагає сьогодення.
11 грудня 2014 на базі Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 20 відповідно до плану методичної роботи з педагогічними кадрами, було проведено семінар директорів шкіл з теми «Створення інноваційного розвиваючого простору у школі».
  Однією з складових іміджу нашої школи є інноваційний розвиток освітнього простору за рахунок впровадження в навчально-виховний процес сучасних педагогічних ідей, прогресивних технологій та інтерактивних методик. Єдність керівництва та колективна мудрість педагогів – це сила та наш інтелектуальний потенціал.
  З педагогічною майстернею як прогресивною сучасною технологією освітяни познайомились відповідно до плану семінару:

  В рамках семінару директори шкіл переконалися що у створенні творчого розвиваючого простору головну роль відіграє спеціалізація закладу. Підтвердженням цього був концерт подарований учнями.
  Підсумки семінару були проведенні у формі комплементаріуму. Керівникам навчальних закладів було запропоновано поділитись враженнями від діяльності школи, оцінити роботу педагогічного колективу зі створення інноваційного розвиваючого простору. У жвавій дискусії учасники семінару винесли позитивну оцінку роботі навчального закладу.

Фотоальбом

Переглядів: 547 | Додав: SergeyV | Дата: 31.12.2014 | Коментарі (0)

   02.12.2014 відбулись збори учнів одинадцятих класів та їх батьків. Директор школи Кіта Л.Б.  ознайомила із особливостями реєстрації на ЗНО в 2015 році. Заступник директора Лис С.М. детально проаналізувала всі аспекти проведення ЗНО та ДПА з української мови. А також наголосили що ЗНО вкрай стресовий для учнів, саме в цей час вони потребують значної підтримки з боку педагогічного колективу та батьків.
   В період підготовки ЗНО батьки мають обговорити зі своїми дітьми можливі проблеми: прогалини у знаннях, необхідність додаткового навчання, необхідність додаткової кваліфікованої підтримки.

Переглядів: 484 | Додав: SergeyV | Дата: 31.12.2014 | Коментарі (0)

   Вчора учні школи привітали з Днем Збройних сил України наших солдатів, які воюють на Сході країни. Теплі слова вдячності, побажання перемоги та повернення додому, захоплення мужністю та відвагою героїв – ось теми малюнків як старшокласників, так і учнів початкових класів. Щиро вітаємо усіх, хто захищає мирне небо нашої рідної землі!

Переглядів: 1179 | Додав: SergeyV | Дата: 31.12.2014 | Коментарі (0)

    3 грудня у актовій залі школи зібралися старшокласники, щоб згадати і вшанувати захисників України, тих, хто віддав своє життя за нашу  свободу, хто боронить її зараз у зоні АТО. Виховний захід «Герої не вмирають» був приурочений Дню Збройних сил України. Пом’янули хвилиною мовчання героїв Небесної Сотні, українських солдатів, які полягли на полі бою на Сході нашої країни, захищаючи рідну землю від ворога. Перегорнули у пам’яті трагічні і водночас величні сторінки Революції Гідності. Учні 9 гуманітарного класу читали поезію Майдану. Та найбільше враження справила хореографічна композиція, постановку якої здійснила О.В.Дейнега разом із ансамблем «Надія». На сцені ожили хвилюючі моменти недалекої нашої історії. Завершився захід виконанням гімну України .

Переглядів: 472 | Додав: SergeyV | Дата: 31.12.2014 | Коментарі (0)

   3 грудня у школі відбувся майстер-клас  О.В.Дейнеги для вчителів хореографії - слухачів курсів підвищення кваліфікації ЧОІПОПП. Тема заняття - «Особливості викладання народного танцю у середніх та старших класах  школи». Слухачі курсів мали можливість ознайомитись  із особливостями викладання народного танцю, взяти участь у його постановках. Є чому повчитися у молодого нашого хореографа.

Переглядів: 612 | Додав: SergeyV | Дата: 03.12.2014 | Коментарі (1)

   Учні 2-В класу (класовод В.О.Кисіль)  розвивають своє творче мислення та навички дослідження. Нещодавно діти презентували  результати своєї роботи  над проектом «Ведмідь». Дослідницька та пошукова  групи представили багато цікавих повідомлень про види ведмедів, спосіб їх життя та харчування, розмноження. Учасники групи «Читайлик» вивчали твори дитячої літератури, в яких розповідається про цю тварину. Група «Чомусиків» розповіла про дресирування ведмедів, їх здібності та цікаві факти про клишоногих.
    Враженнями від роботи над проектом другокласники поділилися зі своїми старшими товаришами, учнями 6-Б класу.

 

Переглядів: 597 | Додав: SergeyV | Дата: 03.12.2014 | Коментарі (0)

   29 листопада у школі відбувся майстер-клас  Л.А. Філіпової  для вчителів хореографії - слухачів курсів підвищення кваліфікації ЧОІПОПП. Тема заняття - «Особливості викладання хореографії в молодших класах  школи». Слухачі курсів мали можливість ознайомитись  із особливостями викладання  основи хореографічного мистецтва – класичного танка.

Переглядів: 534 | Додав: SergeyV | Дата: 02.12.2014 | Коментарі (0)

   Формуванню та розвитку  правового мислення ,понять, принципів, функцій правового регулювання сприяє участь учнів школи у щорічному міському конкурс і «Подорож  по алеї правових знань»
   Наші старшокласники проявили високий рівень правового мислення, свідомості, культури та міцні знання з правознавства. Переможцем конкурсу малюнків став учень 11-А класу нашої школи Олександр Кулинич, він нагороджений грамотою Служби у справах сім’ї та молоді. Посвідчення «Право дитини» було вручено учневі 10-А класу Олександру Науменку. Вітаємо хлопців.

Переглядів: 587 | Додав: SergeyV | Дата: 02.12.2014 | Коментарі (0)

   29 листопада у школі відбувся майстер-клас для вчителів технічної праці - слухачів курсів підвищення кваліфікації ЧОІПОПП. Вчитель обслуговуючої праці  Миронюк Катерина Валентинівна поділилась власними напрацюваннями про форми та методи роботи з учнями на уроках та в позаурочній діяльності з  теми: «Народне мистецтво як засіб розвитку творчого потенціалу учнів». Під час практичної частини курсанти виготовили  коника з соломки.

Деталі на сайті: http://tehnologi.at.ua/

Переглядів: 526 | Додав: SergeyV | Дата: 01.12.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 53 54 55 56 57 ... 63 64 »