Ви увійшли як ГістьВітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів

20 жовтня учні 7-Вкласу(кл. кер. Ю.В.Бевза) відвідали Обласну дитячу бібліотеку, де взяли участь у грі «Інтелектуальне казино». Команди «Альфа» та «Аксіома» перевірили свої знання з історії,літератури, природознавства та інших предметів. За результатами гри перемогла дружба.

Переглядів: 409 | Додав: SergeyV | Дата: 24.10.2016 | Коментарі (0)

Зразковий ансамбль танцю «Надія» нещодавно повернувся із ІV Міжнародного телевізійного фестивалю-конкурсу «Зіркафест. Моя Україна». Сердечно вітаємо колектив і його керівника О.Дейнегу із перемогою: два перших та друге місця. Молодці! 

Фотоальбом vk.com

Переглядів: 429 | Додав: SergeyV | Дата: 24.10.2016 | Коментарі (0)

Щодня на великій перерві старшокласники організовують «веселі перерви» для учнів початкових класів. Головне завдання даного заходу – провести рухливу зарядку під жваву музику. Всі школярі охоче беруть участь у дійстві і з позитивним настроєм проводять свій час між уроками.

Фотоальбом vk.com

Переглядів: 412 | Додав: SergeyV | Дата: 20.10.2016 | Коментарі (0)

У Черкасах 14 жовтня на території козацького дитячого табору відпочинку  "Дахнівська Січ" відбувся благодійний патріотичний фестиваль дитячої творчості  "Ми з козацької родини " до Дня українського козацтва. Учні нашої школи взяли активну участь у загальноміському  благодійному заході.. Програма дитячого фестивалю була  досить насиченою. У ході проведення заходу відбулися  виставки дитячих робіт декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва, проводилися майстер-класи з виготовлення оберегів, можна було спробувати свої сили у змаганнях з футболу та волейболу, підтягуванні на перекладині, туристичній смузі перешкод, взяти участь у козацьких  розвагах з поїдання вареників, з бою мішками на колоді, з перетягування линви та ін. Школярі порадували глядачів «Козацьким танком», що пробудив український дух в очах публіки Шкільна команда була нагороджена  кубком та численними грамотами.Молодці!

Фотоальбом vk.com

Переглядів: 427 | Додав: SergeyV | Дата: 20.10.2016 | Коментарі (0)

У четвер, 13 жовтня, в нашій школі проводився благодійний ярмарок. Всі класи проявили бажання взяти участь у даному заході. На столах можна було побачити різноманіття українських страв, особливо домашньої випічки. Одразу ж після 30 хвилин столи кожного класу були порожніми, так як школярі охоче купляли вироби, таким чином, вкладаючи кошти на благодійність.

Фотоальбом vk.com

Переглядів: 430 | Додав: SergeyV | Дата: 20.10.2016 | Коментарі (0)

У 2016 році виповнюються 75-та річниця трагічних подій Бабиного Яру. Подібно до табору смерті Аушвіц-Біркенау в Освенцимі, Бабин Яр в Україні став символом знищення євреїв Європи під час Голокосту. Тільки за два дні 29-30 вересня 1941 р. тут було розстріляно нацистами близько 34 тисяч євреїв. Декілька наступних років у Бабиному Ярі продовжувалися вбивства десятків тисяч євреїв, а також радянських військовополонених, патріотів – українських націоналістів, ромів (циган), активістів комуністичної партії та інших «ворогів рейху».
У середу ,12 жовтня, в актовій залі учні 11 класу проводили захід, присвячений пам’яті загиблих у Бабиному Яру. Вони розповідали про трагічні події 1941року, демонстрували фото та відео . Під час заходу всі учні пройнялися даною тематикою і були вражені трагедією, про яку маємо пам’ятати.

Фотоальбом vk.com

Переглядів: 394 | Додав: SergeyV | Дата: 20.10.2016 | Коментарі (0)

На минулому тижні учні 5-х класів мали змогу взяти участь у квесті, що організували працівники Приватбанку. Дітям було цікаво. Вони долали різні перешкоди, виконували завдання кожного етапу гри і на завершення квесту були нагороджені сертифікатами.

Фотоальбом vk.com

Переглядів: 414 | Додав: SergeyV | Дата: 20.10.2016 | Коментарі (0)

Навіть той, хто сьогодні проснувся без настрою, посміхнувся, відвідавши традиційну шкільну виставку «Щедра осінь ходить гаєм». Не можна залишитись байдужим до маленьких шедеврів, створених руками учнів та їхніх батьків. Ми стали свідками того, як полювали на крокодила у джунглях, якою симпатичною їхала у кареті із гарбуза Попелюшка. А які потішні   слоники із буряка та червоної капусти! Милували око пудель та баранець із цвітної капусти. Симпатичний паровоз із буряка, кабачків та моркви гордо їхав по осінній землі. Ангел із кукурудзи дарував осені подарунки, а гігантський баклажан перетворився на дивовижну вазу для квітів. Посіпака з кабачка пильно вдивлявся одним оком на школярів, а горді олені із шишок  гуляли на зеленій галявині. Навіть справжній білий гриб розкошував під чудернацькими китайськими огірками. Веселили око їжачки із соняшника, пінгвіни з баклажанів, кумедна гусінь із яблук та капусти, рак-неборак із моркви, качечка з картоплини, навіть відкрив свої двері чудернацький зоопарк. Подорожували на виставці диво-автомобілі з кабачків, таємничий привид, мудра сова. Гордо дивився на чудеса фантазії Господар лісу із куска дерева та красуня-дівчина із кукурудзиння, гречно пишалися вусатий господар та розважлива господиня із гарбузів. А букет «Осінній комплімент» тішив око кожного, хто прийшов на свято дитячої фантазії та творчості. Спасибі всім, хто подарував нам сьогодні чудовий настрій.

Фотоальбом vk.com

Переглядів: 468 | Додав: SergeyV | Дата: 20.10.2016 | Коментарі (0)

Черкаська медіа школа запрошує на навчання! Перше БЕЗКОШТОВНЕ заняття відбудеться 29 жовтня о 12,00 в приміщенні газети «Нова Доба» (Хрещатик, 223)! Це школа для всіх, хто хоче спробувати «журналістського хліба» на смак (а можливо і вступити потім на журналістику в ВНЗ), розвинути свої творчі здібності і дізнатися чимало секретів зі сфери медіа. Відео, фото, газетна та інтернет журналістика. Секрети професії, практичні завдання.Реєстрація на перше БЕЗКОШТОВНЕ ЗАНЯТТЯ: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd7Rhs9YnCiC..

Переглядів: 444 | Додав: SergeyV | Дата: 14.10.2016 | Коментарі (0)

Майбутні абітурієнти зможуть зареєструватися на ЗНО з 6 лютого до 17 березня 2017 року. Міністерство освіти та науки України затвердило план підготовки та проведення ЗНО у 2017 році. Про це йдеться у повідомленні Українського центру оцінювання якості освіти. Так, майбутні абітурієнти зможуть зареєструватися на ЗНО з 6 лютого до 17 березня 2017 року. Вносити зміни до реєстраційних даних учасники зовнішнього незалежного оцінювання зможуть до 31 березня 2017 року. Запрошення на ЗНО будуть розміщені на інформаційних сторінках учасників до 28 квітня 2017 року. Зазначається, що основна сесія ЗНО триватиме з 23 травня до 16 червня. "Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання триватиме з 23 травня до 16 червня. Тестування з української мови і літератури відбудеться 23 травня,

іспанської, німецької, французької мов – 25 травня,

англійської мови – 29 травня,

математики – 31 травня,

історії України – 2 червня,

російської мови – 6 червня,

біології – 8 червня,

географії – 12 червня,

фізики – 14 червня,

хімії – 16 червня", - йдеться у повідомленні.

"Реєстрація для участі в додатковій сесії зовнішнього незалежного оцінювання окремих категорій осіб, які не мали змоги зареєструватися в основний період (учасники антитерористичної операції, особи з окупованого Криму та неконтрольованих територій Донбасу), триватиме з 3 до 19 травня 2017 року", - йдеться у повідомленні. Крім того, результати ЗНО абітурієнти отримають до 23 червня 2017 року (українська мова і література, іноземні мови, математика – до 15 червня, історія України, біологія, російська мова – до 19 червня, географія, фізика, хімія – до 23 червня).

Переглядів: 380 | Додав: SergeyV | Дата: 14.10.2016 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 36 37 38 39 40 ... 63 64 »