Ви увійшли як ГістьВітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів

Осіння пора вабить чарівною грою кольорів. Щороку в нашій школі  наприкінці вересня розгортається розкішна фантазія , яка має назву «Щедра осінь». Це конкурс-виставка, в якій  учні проявляють свою творчість, креативність. Деякі вироби вражають неординарністю, а є й такі, що захоплюють простотою. Дивлячись на них, дивуєшся, скільки душі було вкладено, скільки старанності та терпіння проявлено при створенні  диво-робіт. Хто б не відвідав виставку, отримав приємний настрій , насолоду , відкрив таємниці дитячої творчості.

Переглядів: 475 | Додав: SergeyV | Дата: 06.10.2017 | Коментарі (0)

Святковий концерт з нагоди професійного свята подарували творчі колективи школи педагогічним працівникам Черкаського обласного спеціалізованого Будинку дитини «Малятко»  03 жовтня 2017 року. Звучали пісні у виконанні вокальної студії «Беліссімо» (кер.Н.О.Висоцька). Танцювальні номери подарував зразковий хореографічний ансамбль «Надія»( кер.О. В. Дейнега).
Насолоду отримали глядачі від читання гуморесок у виконанні В.Єгорова, учня 8 класу. Ансамблі бандуристів, домристів зіграли чудові мелодії.
Сценарій та ведучих підготувала керівник театральної студії «Астрейя» В. О. Федоренко. Учасники концерту та господарі свята отримали взаємне задоволення від такого спілкування.

Переглядів: 403 | Додав: SergeyV | Дата: 06.10.2017 | Коментарі (0)

30 вересня 2017року в приміщенні Черкаської обласної філармонії відбувся ювілейний вечір самодіяльного композитора, автора багатьох пісень, заслуженого працівника культури України М.В.Плашкевича. За роки своєї творчої діяльності талановитий композитор обробив понад 50 українських народних пісень, вокально-хореографічних композицій, написав близько 360 хорових творів, серед яких «Ой, ти земле моя» і «Наш Черкаський край» на слова П. Манойла, «Мамина хустка» на слова Н. Шаварської, «Ой, Тарасе, зоря сходить» на слова З. Ружина та багато інших, що увійшли у пісенну скарбницю Черкащини і виконуються багатьма колективами області і України.
Молодша група вокальної студії «Беліссімо»(кер. Н.Висоцька) долучилася до високого мистецтва співу і була запрошена на ювілейний вечір композитора. Учасники студії виконали його пісню «Україночка».

 

Переглядів: 407 | Додав: SergeyV | Дата: 02.10.2017 | Коментарі (0)

Наказом Міністерства освіти і науки України від 19 вересня 2017 року № 1287 затверджено календарний план підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2018 році.
Відповідно до наказу, реєстрація осіб для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні триватиме з 6 лютого до 19 березня 2018 року. Змінювати реєстраційні дані учасники зовнішнього незалежного оцінювання зможуть до 2 квітня 2018 року.
До 30 квітня 2018 року зареєстровані учасники отримають на своїх інформаційних сторінках запрошення-перепустки, де буде зазначено час і місце проведення тестувань.
Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання триватиме з 22 травня до 13 червня. Тестування з математики відбудеться 22 травня, української мови і літератури – 24 травня, іспанської, німецької, французької мов – 29 травня, англійської мови – 1 червня, біології – 4 червня, історії України – 6 червня, географії – 8 червня, фізики – 11 червня, хімії – 13 червня.
Графік проведення додаткової сесії зовнішнього незалежного оцінювання буде оприлюднений до 30 квітня 2018 року. Реєстрація для участі в додатковій сесії зовнішнього незалежного оцінювання окремих категорій осіб, які не мали змоги зареєструватися в основний період (учасники антитерористичної операції, особи з окупованого Криму та неконтрольованих територій Донбасу), триватиме з 3 до 21 травня 2018 року.
Інформація про результати основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання з усіх навчальних предметів буде розміщена на інформаційних сторінках учасників тестування до 21 червня 2018 року. Результати зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури, іноземних мов, математики, біології будуть оголошені до 15 червня, з історії України, географії, фізики, хімії – до 21 червня.

Переглядів: 358 | Додав: SergeyV | Дата: 27.09.2017 | Коментарі (0)

26 вересня  учні нашої школи (за ініціативи вчителя англійської мови Юріна О.Є.) мали можливість зустрітися з гостею зі Сполучених Штатів Америки Лялею Лісовською. Ляля завітала  до Черкас на один день, але знайшла час і люб’язно погодилась поспілкуватись із учнями. Говорили про все: культуру, побут, життя, необхідність вивчення англійської мови. Але найбільше захопила учнів розповідь про діда Лялі Лісовської – класика української літератури Юрія Горліса-Горського, автора роману «Холодний Яр».
Завершилася зустріч спільним виконанням безсмертного хіта «Yesterday».

 

Переглядів: 397 | Додав: SergeyV | Дата: 27.09.2017 | Коментарі (0)

Традиційно на початку вересня у школі стартує Олімпійський тиждень. Пропаганда здорового способу життя – ось мета заходів, які відбулися у школі протягом першого тижня навчання. А це і конкурс стінних газет, олімпійські уроки, книжкова виставка «Спорт єднає Україну», малі олімпійські ігри «Спорт для всіх у кожному дворі», спортивна естафета між учнями 9-их класів, спортивні змагання з волейболу.

Переглядів: 380 | Додав: SergeyV | Дата: 19.09.2017 | Коментарі (0)

У вересні  Черкаси святкують День народження міста. Тож свою 731-у річницю від дня заснування місто відзначило  святковою програмою, в якій взяли участь учні нашої школи.
Зокрема вулиця Хрещатик стала справжньою мистецькою майстернею під відкритим небом для творчих колективів 20-ої школи. Вітали містян зі святом старша група вокальної студії «Беліссімо» (кер. Н.Висоцька), ансамбль баяністів (кер. А.Ганжа), ансамбль домристів (кер. Сухенко І.В.), вокальний ансамбль «Горицвіт» (керівник Волчо Ю.Є.), хореографічний ансамбль «Надія»(кер. Дейнега О.В.). Також були представлені роботи учнів художньої студії (кер. Субота І.В.) та гуртка декоративно-ужиткового мистецтва (кер. Миронюк К.В.). Учні школи взяли участь і у виконанні гімну Черкас просто неба у Долині троянд.

Переглядів: 446 | Додав: SergeyV | Дата: 18.09.2017 | Коментарі (0)

29 серпня 2017року  відбулася перша у цьому навчальному році педагогічна рада. Директор школи Кіта Л.Б. проаналізувала результати навчальної діяльності за 2016-2017н.р., результати зовнішнього незалежного оцінювання 2017 року. Підведено підсумки методичної роботи, проаналізовано роботу шкільного колективу над другим етапом шкільного експерименту. Визначено завдання, які стоять перед учительським колективом на новий навчальний рік , у тому числі й впровадження нових Державних стандартів початкової загальної середньої освіти в контексті  Концепції Нової української школи.

 

Переглядів: 706 | Додав: SergeyV | Дата: 10.08.2017 | Коментарі (0)

22 травня 2017року директор школи Л.Б.Кіта прозвітувала про роботу нашої школи та педагогічного колективу перед громадськістю. На заході присутні були батьки учнів школи, мешканці мікрорайону. За підсумками таємного голосування діяльність керівника закладу , яку оцінювало 114 присутніх батьків та представників громадськості, визнано:
незадовільною – 0;
задовільною - 1;
доброю – 21;
відмінною – 92.

Переглядів: 444 | Додав: SergeyV | Дата: 10.05.2017 | Коментарі (0)

3 травня, за ініціативи шкільного бібліотекаря Корчохи Л.І.,  відбулася творча зустріч учнів 3-Б класу (класний керівник І.В.Таран) з черкаською письменницею, авторкою книги «Чарівні пригоди конячки Камелії та зоряних дітей Дмитрика і Насті» Анною Григорович. Казка настільки вразила учнів, що вони захотіли поспілкуватися з її автором, підготували ілюстрації та цікаві й  змістовні запитання. Усі отримали незабутні враження від цієї зустрічі.

Фотоальбом vk.com
Переглядів: 412 | Додав: SergeyV | Дата: 10.05.2017 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 31 32 33 34 35 ... 63 64 »