Ви увійшли як ГістьВітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Травень » 21

Великим урочистим концертом минулої п’ятниці, 18 травня , відсвяткувала свій 20-річний ювілей у ПК «Дружба народів»  зразкова вокальна студія «Беліссімо» Черкаської спеціалізованої школи №20.
Зовсім непомітно, на одному диханні, для глядачів промайнули три з половиною години  - два відділення концертної програми! Бурні овації, що не стихали до самого закінчення свята, публіка влаштувала вже після першого номеру «Веселіться люди».
Свою неймовірну вокальну, артистичну, хореографічну майстерність продемонстрували всі 120 учасників колективу віком від 4-х і до 18-ти років разом із випускниками колективу: професійними співаками, що повернулися до своєї «Аlma mater», щоб розділити радість визначної події в житті колективу, у якому пройшли найяскравіші роки їх дитинства.
 «Ми сподівались на теплий прийом,  та натхнення і піднесення  глядачів у залі перевершили всі наші очікування!» - поділилась своїми враженнями керівник вокальної студії Наталя  Висоцька. Глядачі, стоячи, супроводжували виконання пісні «Плакала калина», з задоволенням водили весняні хороводи і танцювали старовинний танець «Ойра» разом із гуртом «Зозуленька»; поринали у «Казковий ліс» і знайомилися з чарівним «Їжачком» разом з найменшими учасниками молодших груп колективу.
20-тирічний ювілей став для колективу «Беліссімо» своєрідним підведенням підсумків за всі роки натхненної творчої праці. Серед найкоштовніших здобутків: численні перемоги Гран – Прі у міжнародних та всеукраїнських вокальних конкурсах, гастролі по містах України,  6 благодійних концертних тури по Великобританії, кошти від яких поступили на рахунки дитячих будинків Черкащини, а головне  -  більше тисячі дітей, що пройшли виховання високою вокальною школою Добра, Культури і Естетики!
Привітати колектив з ювілеєм прийшли директор  Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради,  депутат Черкаської  обласної ради Сергій Воронов, черкаський підприємець, екс-депутат міськради Араік Мкртчян, директор Черкаської  спеціалізованої школи №20 Людмила Кіта та інші.
Чудовими виступами привітали ювілярів дружні колективи: зразковий ансамбль танцю «Надія» Черкаської  спеціалізованої школи №20(керівник Оксана Дейнега). «Гопак» у їх виконанні був неперевершеним! Зразковий ансамбль сучасного та спортивного танцю «Ірбіс» ( керівник Олена Садовська) вітав  композицією «Фольк».
Вразили своїми виступами випускники колективу «Беліссімо» : тріо «Перлина», тріо «Унісон» міського Будинку культури ім. І.Кулика.
Зворушливо прозвучали дуети: «Чорна хмара з-за діброви», «Time to say goodbye» у виконанні випускників цього року, володарів Гран - Прі міжнародних вокальних конкурсів - Дмитра Говорова і Олександри Мірошніченко.
Загальним апофеозом свята стало натхненне   виконання всіма учасниками колективу гімну «Беліссімо» (сл. і муз. Н. Висоцької).
Зразкова вокальна студія «Беліссімо» висловлює щиру подяку директору ПК «Дружба народів» Бурмаці Галині Вікторівні, директору Черкаської  спеціалізованої школи №20 Кіті Людмилі Богданівні, Валерії та Володимиру Похилюкам, Миколі Бояру, Ростиславу Барчану і всій команді працівників ПК «Дружба народів» за допомогу в організації та проведенні ювілейного концерту.
Бажаємо колективу зразкової вокальної студії «Беліссімо» нових успіхів і досягнень. Сподіваємось, що дуже скоро у нас з’явиться нагода привітати колектив з новим почесним званням «Народного колективу України», адже звання «Гордість України» їм вже давно присвоїли вдячні глядачі!   

Переглядів: 363 | Додав: SergeyV | Дата: 21.05.2018 | Коментарі (0)

Зразкова вокальна студія «Беліссімо» святкує нові перемоги!
Участь колективу у 92-му –Всеукраїнському конкурсі-фестивалі «Весняний зорепад», що проводила Міжнародна корпорація «Зоряні мости» у Києві, увінчалась
двома нагородами Гран - Прі: гурт «Зозуленька» заспівав а cappella лемківської народної пісні «Ішло дівча лучками», дует Дмитро Говоров та Олександра Мірошніченко за твір Франческо Сарторі «Time to say goodbye». Першою премією нагороджено Олександру Мірошніченко за виконання пісні Наталки з опери «НаталкаПолтавка» Миколи Лисенка.
Вітаємо переможців!

Переглядів: 367 | Додав: SergeyV | Дата: 21.05.2018 | Коментарі (0)