Ви увійшли як ГістьВітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Січень » 29

Шановні випускники!

Запрошуємо  вас на традиційну зустріч випускників, яка відбудеться 03.02.2017 року о 16:00 год. у рідній школі №20. Із собою мати хороший настрій. Будемо раді бачити вас на святі!

Переглядів: 498 | Додав: SergeyV | Дата: 29.01.2017 | Коментарі (0)

   26.01 в школі відбулась історична гра «Знавці Середньовіччя», в якій взяли участь команди 7-х класів: «Рицарі» (7-Аклас), «Вікінги» (7-Бклас), «Інквізиція» (7-Вклас).
   Учні змагались у знанні історичних подій Середніх віків, впізнавали за відомостями історичних особистостей, відтворювали реалії інтелектуального рицарського турніру. Вперше командам дали проявити свою артистичність та творчій підхід до самопрезентації . Під епічну музику Середньовіччя  учні відтворили картини посвяти у рицарі, двобою жорстоких вікінгів, сувору атмосферу інквізиторського суду. Завершився брейн-ринг конкурсом капітанів, де Клименко Єлізавета (7-Б), Вашкевич Петро (7-А) та Стеблина Євгеній(7-В) змагались у справжньому диспуті, відстоюючи власну думку.
   За результатами гри перемогу здобула команда 7-В класу «Інквізиція», на ІІ місці - 7-Б «Вікінги», на ІІІ – 7-А «Рицарі». Члени журі були вражені рівнем знань учнів з історії, їх емоційністю та прагненням перемоги.

Фотографії vk.com

Переглядів: 508 | Додав: SergeyV | Дата: 29.01.2017 | Коментарі (1)

   Переможцями I Міжнародного фестивалю – конкурсу «Смерекові Дива», що відбувся у самому  серці  Карпат, у м. Верховина Івано-Франківської області, повернувся гурт «Зозуленька» - старша група Зразкової вокальної студії «Беліссімо»! 15виступів колективу на конкурсі увінчалися заслуженими нагородами:   Гран-Прі конкурсу нагороджений Дмитро Говоров, що вразив журі не тільки чудовим голосом і вокальною майстерністю, але й «універсальністю» свого таланту – акторськими  здібностями.  I - ші місця  вибороли гурт «Зозуленька» та вокальний дует Олександра Мірошніченко - Дмитро Говоров.
   Чудові краєвиди Карпат вразили і закохали в себе дітей! Катання на санках і лижах, музей магії Гуцульщини, каньйон у  Жаб’є  , подорож до Буковелю  -  незабутні  відчуття справжніх  зимових канікул! Дякуємо, всім, хто допомагав здійснити для дітей цю Новорічну Зимову Казку.

Фотоальбом vk.com

Переглядів: 588 | Додав: SergeyV | Дата: 29.01.2017 | Коментарі (0)