Ви увійшли як ГістьВітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Травень » 05

  Завершився І етап Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості “Майбутнє країни – у мріях дитини” , який проходив за ініціативи Державної податкової служби . Учасники конкурсу, а це школярі від 9 до 15 років, повинні були виконати надзвичайно складне завдання – у малюнках або поетичних рядках висловити власне розуміння значення та місця податків у житті держави, важливості їх сплати для повноцінного розвитку нашої країни. 29 квітня в Державній податковій інспекції у м. Черкасах відзначили художні та літературні твори черкаських школярів, які посіли призові місця .
  До складу журі конкурсу, окрім представників податкової інспекції, увійшли мистецтвознавці нашого міста: Ольга Мартинова (заслужений майстер народної творчості України), Світлана Горбань (черкаська письменниця – прозаїк). За результатами голосування ІІ місце у номінації «Художні твори» завоював Толок Олександр, учень 8-Б класу нашої школи( малюнок “Зроби правильний вибір” ).
  Грамоти за сприяння, підготовку і активну участь учнів у конкурсі дитячої творчості отримав і  Субота Ігор Валентинович - вчитель образотворчого мистецтва. Вітаємо переможців!

Переглядів: 532 | Додав: SergeyV | Дата: 05.05.2015 | Коментарі (1)

   29.04 на міському конкурсі презентацій, влаштованому Черкаським національним університетом ім. Б. Хмельницького  учні 10-А класу зайняли відразу два призових місця: Науменко ОлександрІІ місце за тему «Зовнішня політика Б. Хмельницького» та Гриценко Дар’яІІІ місце за тему «Золоте десятиріччя – витоки Національно-Визвольної війни». Вчитель Бевза Ю.В. також була нагороджена грамотою за якісну підготовку переможців конкурсу. Молодці історики!

Переглядів: 437 | Додав: SergeyV | Дата: 05.05.2015 | Коментарі (0)

   29 квітня учні 7-Б класу взяли участь у міській спартакіаді «Старти надій». У програмі спартакіади були різноманітні змагання : біг на 60м, стрибки у довжину з розбігу, метання м’ячика на дальність, піднімання тулуба , лежачи на підлозі. Було нелегко, проте відчуття єдиної команди, активність та позитивний настрій допомогли гідно подолати всі етапи змагань. У здоровому тілі – здоровий дух!

Фотоальбом vk.com

Переглядів: 535 | Додав: SergeyV | Дата: 05.05.2015 | Коментарі (0)